INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA - REAL MADRID

VIDEO » Echipa lui Florin Andone a fost învinsă greu de Real Madrid, 1-2: "E dureros, meritam măcar un punct"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 19:02

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, prin penalty-ul lui Ghilas, însă Benzema a restabilit egalitatea în minutul 27.

Vezi aici video cu golurile!

Florin Andone a fost titular în înfrîngerea de pe teren propriu a Cordobei în faţa lui Real Madrid din La Liga, scor 1-2. 

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, prin penalty-ul lui Ghilas, însă Benzema a restabilit egalitatea în minutul 27.

Vezi aici video cu golurile!

La mijlocul reprizei secunde, Florin Andone a avut cea mai mare ocazie a formaţiei sale, după ce a reuşit să trimită un lob peste Casillas, însă mingea s-a oprit în bara transversală şi madrilenii au scăpat cu faţa curată. Românul a fost schimbat în minutul 80.

În minutul 83, Cristiano Ronaldo a avut o ieşire nervoasă şi a fost eliminat, portughezul plecînd la vestiare mai devreme. Cu un minut înainte de final, Real Madrid a obţinut un penalty, iar Bale a reuşit să marcheze şi să stabilească scorul final.

"Am făcut un meci bun, ne-am dorit să cîştigăm şi o puteam face, dar Real poate învinge în orice meci. Sîntem mulţumiţi de cum am muncit, am fi meritat un punct. Am avut ocazii multe, e dureros, e normal să fim supăraţi, meritam măcar un egal", a declarat Andone la finalul meciului.

Cordoba: Juan Carlos - Gunino, Pantic, Crespo, Edimar - Deivid, Rossi - Bebe, Cartabia, Ghilas - Florin Andone
Rezerve: Saizar, Fran, Garai, Abel, Lopez, Pinillos, Vico 
Antrenor: M. Djukici

Real Madrid
: Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Khedira, James - Bale, Cristiano, Benzema
Rezerve: Navas, Arbeloa, Coentrao, Chicharito, Illarramendi, Jese, Nacho 
Antrenor: C. Ancelotti 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (61)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:42
Postat de saviola2_8 pe 24 Ianuarie 2015, 19:09

cred ca mai rau decat atat n-a mai fost , cel putin nu in ultimii 35 40 de ani:) dar s-ar putea sa ne revenim, usor, usor, material avem, ne trebuie si putin noroc:O

da, mai ales la FC SB.. meserie de tot.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:41

cu toate golurile lui, inca nu este de Nationala. sunt acolo atacanti enormi : bogdan stancu, claudiu chesheru, plus cripiciu. chipiciu, ma rog..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:39

pe dracu ghem. au ratat madridista de numa numa..) scorul e just fata de ce s-a jucat.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează