INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / PAOK

VIDEO Emoționant! Răzvan Lucescu, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată: „E incredibil! Scuze...”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 14:39

Răzvan Lucescu a câștigat titlul de campion al Greciei alături de PAOK și s-a arătat profund emoționat la conferința de presă de la finalul ultimului meci din campionat (2-0 cu Giannina).

Antrenorul român rămâne în istoria clubului, după ce a readus titlul după o pauză de 35 de ani. Nu a făcut-o oricum, ci fără înfrângere. 26 victorii și 4 egaluri a reușit echipa sub comanda lui Lucescu Jr. în acest sezon.

„Da, este incredibil ce am realizat! Scuze, sunt foarte mişcat. Şi sunt atât de mândru de aceşti jucători, de cei alături de care am lucrat.

Sunt atât de mândru de echipa mea tehnică. Sunt atât de mândru de oamenii apropiaţi nouă şi de cum ne-au susţinut. Sunt atât de mândru de conducerea clubului. Am fost o echipă foarte puternică în aceste două sezoane. Şi sunt atât de bucuros să le oferim asemenea satisfacţii fanilor noştri.

Am luptat pentru asta tot sezonul şi nu a fost deloc uşor, mai ales că am început cu -2 puncte. Dar împreună am reuşit să depăşit momentele dificile şi am luptat să câştigăm”, a spus Răzvan Lucescu, la finalul partidei.

Răzvan Lucescu poate dubla fericirea grecilor. PAOK joacă, la finalul acestei săptămâni, finala Cupei Greciei, contra celor de la AEK Atena. Meciul se va disputa sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:30.

Citește și:

Răzvan Lucescu, unicul neînvins în Europa, vrea și primul event: „Sunt în vârful carierei. Dar sâmbătă mergem să luptăm! Vrem să cucerim și Cupa"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează