INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Eric Bicfalvi, remarcatul celebrului L'Equipe: "N-a fost niciodată mai prolific!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 19:16

Eric Bicfalvi se numără printre remarcaţii ziarului francez L'Equipe într-un articol numit "Top 10 jucători de urmărit". Mijlocaşul lui Volin Luţk, 26 de ani, este lăudat de publicaţia din Hexagon, care îl consideră o surpriză plăcută a sezonului curent în Europa.

"Golgeterul campionatului ucrainean nu joacă la Dinamo Kiev, nici la Şahtior Doneţk sau Dnepr. Ci la Volin Luţk, club unde Eric Bicfalvi joacă din 2012.

Internaţionalul român n-a fost niciodată mai prolific ca în acest sezon, cînd a marcat deja 9 goluri. Acest mijlocaş tehnic, de ambele picioare, nu marcase decît de 19 ori pînă anul trecut, de la debutul său în fotbalul profesionist, în 2005", scrie L'Equipe, care a ataşat şi video-ul de mai jos.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  31 Ianuarie 2015, 09:55

Foarte bine ca inscrie il asez la revelatii langa Florin Andone , George Puscas , si Sergiu Bus (proaspat venit in Champioship ) . Pot face parte din lotul nationalei Romaniei pentru preliminariile actuale !

ghe_mil
ghe_mil  •  31 Ianuarie 2015, 06:49

Comentariul tCea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] ău...

edy91
edy91  •  31 Ianuarie 2015, 01:49

Ce inseamna sa ai un singur antrenor pe o perioada indelungata de timp, nu cum a avut Eric 17 la Steaua in 3 ani... Fiecare cu cerintele si exigentele sale... Normal ca nu a confirmat! Felicitari Bicfalvi! Multa bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează