INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Iosif Rotariu: „Transferul lui Dorin în Kazahstan nu e un pas înapoi” + cum îl caracterizează legenda stelistă pe Ianis Hagi

Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 16:00

Invitat recent la GSP Live, fostul internațional Iosif Rotariu, 57 de ani, a analizat evoluțiile lui Ianis Hagi, 20 de ani, și Dorin Rotariu, 23 de ani. Primul e lider la Viitorul, al doilea a ajuns în Kazahstan, la FC Astana. 

...despre Ianis Hagi„Are nevoie de o competiție puternică, de un alt mediu și puțină experiență la o echipă puternică, unde să dea peste alt ritm, alți partneri de antrenament. L-am văzut în perioada de pregătire, e un superprofesionist, cred că ambiția lui e să ajungă la performanțele lui Gică Hagi”

...despre Dorin Rotariu, nepotul său: „Nu știu dacă e un pas înapoi că a ajuns în Kazahstan. El are nevoie de jocuri. Sunt condiții bune la Astana, are nevoie de ritm de meciuri. Nu e un pas înapoi, e un pas înainte. Dacă joacă foarte bine poate să vină la echipa națională. Lui îi lipesește continuitatea în jocuri”, a spus Iosif Rotariu, la GSP Live

2 goluria înscris Dorin Rotariu de când s-a transferat la FC Astana

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO WOW! La 57 de ani, Iosif Rotariu e la fel de tare ca Ronaldo: „Fac două-trei mii de abdomene pe zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează