STRANIERI  ·  TURCIA

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică relatează viața sa din Turcia: „Am slăbit 10 kg, cu greu îmi aduc aminte să mănânc” + la ce i s-a atras atenția

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 17:53

Marius Șumudică (48 de ani), tehnicianul lui Gaziantep, a fost invitat recent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia. 

Colericul tehnician român, recent suspendat de Federația Turcă din cauza unei ieșiri avute la o conferință de presă, a vorbit despre stresul la care e supus în campionatul Turciei.

Am slăbit vreo 10 kilograme. Mi-am reglat un pic stitlul de viață. Mai e și stresul... Îmi aduc aminte greu că trebuie să mănânc. Te trezești dimineață și ai un program de rutină. Începi cu pregătirea antrenamentului, pregătirea adversarului. Este un fotbal foarte mediatizat. Sunt nu știu câte canale de televiziune, nu știu câte ziare. 

Este un campionat greu, în care sunt singurul străin. Încerc să mă ridic la nivelul fotbalului de acolo. Toți ochii sunt ațințiți asupra ta, iar în momentul în care ai greșit imediat te taxează. Oamenii sunt naționaliști. Este incredibil! Înainte fiecărui jos se intonează imnul de stat. Toți stau în poziție de drepți și cântă. Nu mișcă nimeni! Mi s-a atras atenția să nu glumim la intonarea imnului. Să nu rândem sau să facem bășcălie. 

Chiar vizavi de hotelul meu e o școala și îi văd în fiecare zi, indiferent de climă, că la ora 10:00 ies la careu și se intonează imnul de stat. Și-l cântă indiferent de vârstă. În plus, imnul se cântă în toate ligile din Turcia”, a spus Șumudică, în timpul emisiunii lui Ovidiu Ioanițoaia.

Emisiunea integrală cu Marius Șumudică: 

Vezi și: 

Genclerbirligi - Goztepe 3-1 // VIDEO Opriți-l pe Bogdan Stancu! „Dublă” de senzație, cu gol din foarfecă + e pe primul loc în topul marcatorilor din Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (4)
vasiledumi  •  15 Decembrie 2019, 08:48

Asta e CLOWN pe bune !!!! Unde ne îndreptam cu astfel de antrenori, nu știu !!!!

Andrei Rusu  •  15 Decembrie 2019, 01:37

E dictatură și acolo.

sasesase  •  15 Decembrie 2019, 00:17
Postat de kordell pe 14 Decembrie 2019, 19:01

De ce e asa de negru pe la ochi , a sudat in padure ?

Și la Ovidiu cât și în Pipera se cântă pamporea. Nu se face bascalie

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1