INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

VIDEO Federația din Turcia a reacționat după gesturile deplasate făcute de Marius Șumudică! Pedeapsa primită de antrenorul român

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 17:16

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a avut o reacție deplasată în timpul conferințe de presă de la finalul egalului alb cu Konyaspor. 

Federația turcă l-a suspendat o etapă pe român.

Comisia de Disciplină a Federației din Turcia a analizat astăzi cazul și a decis: „Marius Șumudică, managerul tehnic al lui Gaziantep, va fi pedepsit cu interdicția de a intrat în vestiarul echipei pentru următorul meci și cu o amendă de 13.000 de lire turcești (n.r. aproximativ 2.000 de euro)”.

VIDEO // Conferința lui Șumudică

Cum a explicat Șumudică reacția

Marius Șumudică a reclamat faptul că suporterii i-au adresat injurii grosolane și i-au arătat semne obscene în timpul partidei. Excentricul antrenor a imitat gesturile ultrașilor, spre stupefacția celor prezenți în sala de conferințe: „Aţi auzit şi dumneavostră ce au spus suporterii celor de la Konyaspor. Mi-au înjurat familia! Nu am făcut acele gesturi pentru a-i provoca, dar în momentul când te iei de familia mea nu pot sta cu mâinile în sân”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Adrian Mutu va fi noul selecționer al naționalei de „tineret”! Pe cine a învins „Briliantul” și când va fi prezentat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
1350199475058355
Dragos Zamfir  •  12 Decembrie 2019, 22:01
Postat de bazinga pe 12 Decembrie 2019, 19:21

Personajul acesta grobian este de-a dreptul toxic pentru orice campionat!Este o permanenta sursa de circ ieftin,dublat de faptul ca el se crede mare antrenor!Culmea ridicolulu este reprezentat de faptul ca ipochimenul vorbeste in"" marea limba de circulatie internationala"" care este PORTUGHEZA?!?!?!?Turcii se indoaie de ras la conferintele lui de presa care asigura circ garantat!Engleza lui Sumi este oribila,demna de un repetent la limba lui Beckham.....asa ca individul se exprima intr-o limba la fel de oribila ca si turca-PORTUGHEZA!Trebuie amendat drastic si expulzat in cele din urma....deoarece polueaza!

Să spui despre o limbă că este oribilă, mai ales portugheza, limba fadoului, demonstrează cât de oribil și redus ești tu, nu Șunudică

adriann_
adriann_  •  12 Decembrie 2019, 21:01
Postat de emil1986 pe 12 Decembrie 2019, 20:01

Pai ex-rapidist inseamna decedat, mocooffane! Voi sunteti echipa dec_edata, asa va stie o tara-ntreaga, iar voir, suporterii ei, inclusiv Sumfandica, va numiti decedati. Ce, n-ai stiut???!!!!

Cum spuneam: sa-ti dea Dumnezeu tie tot ce-i doresti tu lui Sumudica, pentru ca MERITI PE DEPLIN MA! AMIN!

1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  12 Decembrie 2019, 20:06

shumi e pregatit sa vina acasa! are locul asigurat la rapid!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează