INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO EXCLUSIV Q&A cu Bogdan Vătejelu » Cum a spart luneta unui prieten, de ce i se zice „sarma” + cei doi jucători care îl impresionau

Bogdan Vătăjelu și Costin Ștucan la GSP Live
Bogdan Vătăjelu și Costin Ștucan la GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 12:11

Bogdan Vătăjelu (26 de ani) a fost luat la întrebări de către Costin Ștucan la GSP Live.

 

 

Deși a fost căpitanul Craiovei, Vătăjelu a recunoscut că, în copilărie, ținea cu una dintre marile rivale, Dinamo.

Am ținut cu Dinamo, dar m-am schimbat de multe ori. Eram un suporter de rezultat. Am ținut cu Steaua, după care țineam cu cine era pe primul loc. Mi-a plăcut cuplul Niculescu-Dănciulescu. Marcau foarte multe goluri amândoi”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Bogdan „Sarma” Vătăjelu

Deși am putea spune că acum nu i se potrivește porecla, Vătăjelu era numit „sarma” de către colegi și antrenori.

„Antrenorul meu de la Vâlcea mi-a zis că sunt mic și îndesat ca o sarma. Și la Steaua la fel mă strigau”, își amintește Vătăjelu.

Un adversar de temut

Bogdan Vătăjelu a surprins și cu privire la numele celui mai bun adversar pe care l-a întâlnit. Acesta l-a amintit pe Quenten Martinus, jucător legitimat la FC Botoșani, în perioada 2014-2016.

Mi-era foarte frică de el. Avea niște calități extraordinare. E unul dintre cei mai buni pe care i-am întâlnit”, a mărturisit Vătăjelu.

Amintiri din copilărie

„Am spart foarte multe geamuri, ca orice copil care se joacă fotbal. Am cumpărat o praștie și am vrut să trag pe bloc, dar nu a ajuns și piatra a căzut pe luneta mașinii unui prieten. M-am dus și i-am schimbat geamul”, a povestit Bogdan Vătăjelu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Momente grele pentru Bogdan Vătăjelu în Cehia: „Am început să plâng de nervi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  30 Mai 2019, 12:46

Asta are 41 de meciuri in 3 ani :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează