INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Florin Gardoş de coşmar! » Cel mai slab din apărarea lui Southampton la 2-3 cu Crystal Palace, schimbat la pauză!

Gardoş (dreapta), cel mai slab joc al său la Southampton // Foto: Guliver/GettyImages
Gardoş (dreapta), cel mai slab joc al său la Southampton // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 22:05

Fundaşul ”sfinţilor” a avut o primă repriză de coşmar, în care s-a şi decis practic eliminarea echipei din "16"-imile FA Cup.

Florin Gardoş poza surîzător, ieri, înaintea partidei din "16"-imile Cupei Angliei cu Crystal Palace (2-3). Dar zîmbetul i-a dispărut repede după primul fluier al arbitrului. Apărătorul lui Southampton şi colegii săi de compartiment au gafat pe bandă rulantă, parcă decişi să strice tot ce construiau atacanţii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe bancă, managerului Ronald Koeman nu-i venea să-şi creadă ochilor: 1-0 pentru "sfinţi", Pelle (9), 1-1 două minute mai tîrziu: Chamakh. 2-1 Dann, autogol (16), 2-2 Sanogo (21). Şi 2-3 în minutul 39! Iarăşi Chamakh. "O repriză de coşmar pentru Chiricheş", avea să remarce ziaristul Alex Crook, de la Daily Telegraph.

La cabine, cum era şi firesc, Koeman a reacţionat. Şi l-a retras pe fostul apărător al Stelei, sancţionat şi cu un "galben" înaintea pauzei, preferînd să-i acorde o şansă puştiului Targett. Southampton n-a mai primit gol, dar nici n-a mai dat. Şi-a fost eliminată.

"N-am fost mulţumit de Gardoş, de aceea l-am schimbat la pauză. A greşit încă din primul minut" (Ronald Koeman, manager Southampton)

ALTE ŞTIRI DIN ANGLIA:

CHELSEA - BRADFORD 2-4: Umilinţa perfectă
Jose Mourinho le pusese în vedere jucătorilor: "Ar fi o ruşine să fim eliminaţi". Degeaba! Chiar şi cu a doua garnitură pe teren, Chelsea a avut 2-0 pe tabelă în minutul 38. După care a uitat să mai joace. Şi oaspeţii, echipă de liga a 3-a, au revenit spectaculos: 1-2 pînă la pauză, apoi alte 3 goluri în ultimul sfert de oră al partidei!

MAN. CITY - MIDDLESBROUGH 0-2: I-a lovit omul lui Chelsea
Pînă la pauză, omul zilei a fost portarul lui Middlesbrough (D2), Tomas Meijas, cu cîteva intervenţii de senzaţie. În repriza a doua, pe campionii Angliei i-a lovit Bamford, luat de oaspeţi împrumut de la rivala "cetăţenilor", Chelsea: 0-1 în minutul 53. Iar după ce Lampard a ratat de puţin egalarea, trăgînd în bară, a picat golul lui Kike: 0-2.

TOTTENHAM - LEICESTER 1-2: Bagaje pentru Roma?
Vlad Chiricheş a reapărut ieri printre titularii lui Tottenham, dar a trăit o dezamăgire în "16"-imile Cupei: 1-2 cu Leicester, goluri primite pe final (83, 90+3). Dar eliminarea din competiţie s-ar putea să nu mai conteze. Impresarul Pietro Chiodi e pe punctul de a-l transfera la Roma. A negociat deja cu şefii clubului, dispuşi să-l împrumute pînă la finele sezonului, pentru 2 milioane euro, cu opţiune de a-l cumpăra definitiv în vară: alte 7 milioane.

CAMBRIDGE - MAN. UNITED 0-0: Corigenţi la Cambridge
În celebrul orăşel universitar Cambridge, cu 22.000 de studenţi din 100.000 de locuitori, Louis van Gaal era aşteptat să predea vineri un curs de fotbal modern. Dar, surpriză! Celebrul manager al lui Man. United a fost trecut în bancă de echipa urbei, aflată la 75 de poziţii distanţă de adversara sa: locul 12 în liga a 4-a, faţă de locul 4 în Premier. Partida s-a terminat 0-0 şi va fi rejucare pe Old Trafford. "Totul a fost contra noastră", s-a plîns Van Gaal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  25 Ianuarie 2015, 19:07

GARDOS A FOST SCHIMBAT PENTRU CA ANTRENORUL NU A VRUT SA IL PIARDA PE JUCATOR ACESTA AVAND UN CARTONAS GALBEN. VINA PENTRU GOLURILE PRIMITE DE ECHIPA APARTINE IN TOTALITATE MIJLOCASILOR.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:57
Postat de vladutz13 pe 25 Ianuarie 2015, 10:48

Pacat, facuse meciuri excelente pana acum....

in general gardos a jucat excelent, asa este. se mai intampla sa ai si zile proaste, chiar coechipierii lui au declarat asta, dupa meci.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:56

la chelsea, chiar si cu a doua garnitura, eu cred ca este ditamai tranteala. chiar si a doua garnitura a lui chelsea cred ca s-ar mentine in Premier, pe cand bradford este totusi din a treia liga. atat de mare este disproportia de valoare. e drept, se poate aduce ca argument lipsa de omogenitate a unei echipe numai din rezerve, intrucat 11 o data nu prea evolueaza ei asa des. raman la opinia ca este un meci suspect.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează