INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Nicolae Stanciu, titular în primul meci după răbufnirea de la naționala României » Al Ahli s-a impus în deplasarea de la Al Feiha

FOTO: Twitter @Al Ahli +2   FOTO
FOTO: Twitter @Al Ahli

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 21:27

Nicolae Stanciu (25 de ani) a fost titular în victoria obținută de Al Ahli, scor 2-0, în deplasarea de la Al Feiha.

Detalii despre meci+statistici AICI!

Stanciu a revenit după „dubla” naționalei României contra Suediei și Insuelelor Feroe, la finalul căreia a avut o ieșire nervoasă la adresa contestatarilor.

Nicolae Stanciu, supărat foc după meci: „N-am înțeles de ce Dumitru Dragomir a spus asta! Nu știu cine are interes să vorbească așa de mine”

Antrenorul argentinian Jorge Fossati l-a trimis în teren din primul minut, iar internaționalul român nu l-a dezamăgit. Prestația lui Stanciu a fost lăudată, el fiind implicat la reușita de 1-0 marcată de Djaniny, diagonala deschizând jocul.

Stanciu a fost schimbat în minutul 70, la scorul de 1-0. Rezultatul final a fost stabilit de Hussein Al Moghawi, în minutul 88.

Cu cinci etape înaintea finalului sezonului, Al Ahli ocupă poziția a cincea, cu 43 de puncte, la 15 în spatele liderului Al Nasr și la 4 de Al Shabab, formația lui Marius Șumudică, Găman și Budescu.

Rezultatele complete AICI!

Click AICI pentru clasament!

Citește și: 

EXCLUSIV Pe cine a sunat Gabi Tamaș imediat cum a ieșit de la Poliție » Ce se va întâmpla cu fundașul român + Mesajul fanilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează