INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO + FOTO Secvențe incredibile în La Liga: Florin Andone era să-i rupă piciorul lui Toșca! Atacantul plătește scump gestul

Captura DolceSport
Captura DolceSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 20:32

Remiza dintre Deportivo La Coruna și Betis (1-1) a oferit un moment ciudat în minutul 33: cei doi români au fost aproape să se accidenteze reciproc! Din cauza intrării sale, Andone va rata meciul cu Barcelona.

VIDEO cu faza 

Florin Andone a avut o intrare dură, cu talpa, pe tibia lui Alin Toșca, în momentul în care ex-stelistul se pregătea să paseze. Fostul fundaș al Stelei a căzut imediat și și-a dat jos jambierele pentru a vedea dacă este lovit serios. 

Din fericire, stoperul s-a ridicat de pe gazon după câteva minute și a putut continua jocul.

Atacantul n-a scăpat și a încasat un "galben", motiv pentru care va fi suspendat în următoarea etapă, tocmai împotriva Barcelonei, pe teren propriu!

Meciul dintre Deportivo și Betis s-a terminat indecis, scor 1-1, goluri Borges (90+2 pen.) pentru gazde, respectiv Piccini (70). 

Alin Toșca este convocat de Daum pentru meciul cu Danemarca, nu și Florin Andone, care este suspendat. 

Partida dintre România și Danemarca este programată pe 26 martie, ora 21:45. Partida face parte din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, meci care va avea loc pe Cluj Arena.

tosca 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  08 Martie 2017, 22:56
Postat de onduku pe 08 Martie 2017, 21:57

Sigur n-ai vrea niciunul de la Steaua, poate aduci tu vreun "roman" de la CFR! Tosca joaca in Primera, Latovlevici joaca superb impotriva echipelor mari din Turcia, deci care ar fi altii? Filip?

Tosca n-a jucat si in acel 0-3 cu Polonia cumva? Si era de la fcsb? Nu cumva au jucat si ceilalti fcsbisti; tatarusanu, kerechesi, chipciu, stanciu, stancu, popa? Cei 7 pacalici? Bineinteles ca da si ne-au facut inca o data de ras dupa ce ne-au umilit tara in fata Albaniei la Euro! De la fcsb provin toate cazaturile!

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  08 Martie 2017, 22:08

S E N Z A T I O N A L.....Unde-ai vazut bai mincinosule ca era sa-i rupa piciorul

onduku
onduku  •  08 Martie 2017, 21:57
Postat de Robert Szi pe 08 Martie 2017, 20:44

sper sa nu fie titular.. bulevard o sa fie pe stanga

Sigur n-ai vrea niciunul de la Steaua, poate aduci tu vreun "roman" de la CFR! Tosca joaca in Primera, Latovlevici joaca superb impotriva echipelor mari din Turcia, deci care ar fi altii? Filip?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează