INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

VIDEO Gabi Tamaș a înscris spectaculos în fața liderului neînvins din Israel!

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 22:44

Gabi Tamaș (35 de ani) a marcat un gol superb în egalul pe care formația sa, Hapoel Haifa, l-a scos în fața liderului neînvins Maccabi Tel Aviv, 1-1.

Hapoel Haifa a fost la un pas să învingă liderul detașat al campionatului din Israel, antrenat de predecesorul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, Vladimir Ivic.

Gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin fostul fundaș al lui Athletic Bilbao, Enric Saborit

În minutul 81,după o centrare perfectă în careu, Gabriel Tamaș s-a înălțat și a reluat spectaculos cu capul, la colțul lung, învingându-l pe Predrag Rajkovic, portarul care a fost în poarta Serbiei la egalul de pe Arena Naționala, scor 0-0. Tamaș s-a răzbunat astfel, după eliminarea primită în minutul 44 meciului din Liga Națiunilor. 

Hapoel a fost la câțiva centimetri să întrerupă seria de invincibilitate a lui Maccabi, lovind de două ori bara în repriza secundă. 

7a fost nota primită de Tamaș, cea mai mare a meciului

Hapoel Haifa, formația lui Gabi Tamaș, a urcat provizoriu pe locul 4, cu 30 de puncte, la un punct deasupra ultimului loc care e afară din play-off.

Clasament Israel

clasament israel

Vezi și: 

Remiză scoasă în 10 oameni de echipa lui Răzvan Lucescu! Ce a zis românul după meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează