INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

VIDEO Gâlcă a intrat definitiv în inimile jucătorilor lui Espanyol: "Nu ne facem nicio grijă"

Foto: Guliver/GettyImage
Foto: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 18:16

Espanyol, cu Costel Gâlcă la timonă, n-a mai câștigat de 10 meciuri, însă jucătorii catalanilor nu-și pierd speranța în echipă și în antrenor.

"Nu ne facem nicio grijă. Trecem printr-o perioadă mai dificilă. Știm că în La Liga rezistă doar echipele puternice, așa că trebuie să fim mai aproape unul de celălalt.

Suntem supărați după înfrângerea cu Valencia, pentru că meritam mai mult. Dar, această supărare trebuie să se vadă sâmbătă, în fața propriilor suporteri. Cel mai important este să învingem Deportivo, apoi ne putem gândi la următoarele meciuri", a spus Pape Diop la conferința de presă.

Espanyol urmează să primească sâmbătă vizita lui Deportivo, de la ora 19:15, însă orice s-ar întâmpla Costel Gâlcă are postul asigurat, anunță noul acționar al clubului, Chen Yansheng.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează