INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO GladiatoRadu » Ştefan Radu revine după şapte săptămîni şi Lazio cîştigă contra Fiorentinei, 2-0

Cuadrado a scăpat rareori ieri din marcajul lui Ștefan Radu (la minge) în meciul de la Florența
Cuadrado a scăpat rareori ieri din marcajul lui Ștefan Radu (la minge) în meciul de la Florența

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:40

Recuperat după o leziune musculară, fundaşul român a jucat foarte bine şi l-a ţinut ieri în frîu pe Cuadrado, deşi a riscat să fie eliminat după o intrare dură la columbian.

Revenire triumfală reuşită de Ştefan Radu în efectivul lui Lazio. Indisponibil după prima etapă, de la 1-3 cu Milan, fundaşul român a lăsat în spate leziunea musculară şi a securizat flancul stîng în duelul de ieri cu Fiorentina de pe Artemio Franchi. Iar trupa lui Pioli a legat al treilea succes (2-0).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Şi ce adversar complicat a avut Radu! Vitezistul Cuadrado, pe care l-a stăpînit, făcînd chiar uz de toate mijloacele. Ştefan a fost ofensiv şi a ajutat mult construcţia, mai ales în prima parte, în care biancocelestii au controlat jocul şi au deschis logic scorul. El a şi creat primul pericol în careul lui Neto (Tătăruşanu doar rezervă), centrarea lui găsindu-l demarcat pe Mauri, care n-a cadrat însă.

Schimbarea lui Mauri (58) i-a adus banderola de căpitan. Dar şi grijile s-au înmulţit. Radu a riscat mult în minutul 71, într-o fază critică. Driblat de Cuadrado, a fost obligat să-l doboare pe linia de fund. Fault între "galben" şi "roşu". Arbitrul Perruzzo nu a fost aspru, lăsîndu-l să termine partida, pe finalul căreia Lulici a făcut 2-0.

"Radu s-a întors ca un lider. A urcat mult în prima repriză şi după pauză s-a limitat să acopere banda cu competenţă, evoluînd foarte motivat" (Agenţia lalaziosiamonoi.it)

CIFRELE LUI RADU
1 şut la poartă
1 ocazie creată
31 de pase - 24 reuşite
2 faulturi comise
1 cartonaş galben

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:25

"Radu s-a întors ca un lider. A urcat mult în prima repriză şi după pauză s-a limitat să acopere banda cu competenţă, evoluînd foarte motivat" (Agenţia lalaziosiamonoi.it) CIFRELE LUI RADU 1 şut la poartă 1 ocazie creată 31 de pase - 24 reuşite 2 faulturi comise 1 cartonaş galben __ ca de obicei, un lateral stanga de mare valoare. si asta, dupa o accidentare destul de serioasa. iata de ce el trebuie sa fie urmatorul fundas stanga la Nationala. sper ca viitorul Selectioner sa il convinga sa revina la Nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close