INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Gol superb marcat de un stranier, în stilul lui Hagi la Mondialul din '94! A fost ales golul etapei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 17:24

Vlad Morar (24 de ani) a marcat un gol superb în meciul terminat la egalitate pe terenul lui Giannina, în prima ligă din Grecia, scor 1-1.

Atacantul român de la Panetolikos a înscris cu o execuție asemănătoare cu a lui Hagi la Mondialul din 1994 împotriva Columbiei. Totuși, spre deosebire de "Rege", Morar s-a ajutat de piciorul drept la execuția spectaculoasă în minutul 69 și a stabilit scorul final, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 22 prin Soltani.

Golul jucătorului trecut pe la Rapid și Viitorul a fost ales golul etapei în Grecia. 

"Sunt bucuros că am înscris. Am avut câteva jocuri în care nu am mers destul de bine, dar după rezultatul ăsta împotriva marii rivale sper să ne revenim și să câștigăm ultimele meciuri până se întrerupe campionatul", a declarat Vlad Morar pentru GSP.ro.

Vezi VIDEO cu reușita fantastică a lui Morar!

Giannina e pe locul 9, cu 14 puncte în prima ligă din Grecia după 11 etape, în timp ce Panetolikos e pe poziția a 14-a, cu 10 puncte.

Cum a marcat Hagi în 1994

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
wisebit
wisebit  •  20 Noiembrie 2017, 18:13

M-am uitat la gol. Frumos. Dar in afara de unghiul camerei de filmat n-are nici o legătură cu golul lui Hagi din 94. Acela este fabulos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează