INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ASIEI

VIDEO În sfîrşit victorie! Naţionala pregătită de Cosmin Olăroiu a marcat goluri de cascadorii rîsului în meciul împotriva Coreei de Nord

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 12:58

Naţionala Arabiei Saudite a învins astăzi la Cupa Asiei reprezentativa similară a Coreei de Nord, scor 4-1, aceasta fiind prima victorie a lui Cosmin Olăroiu la cîrma reprezentativei arabe.

Deşi a fost condusă din minutul 1, selecţionata Arabiei Saudite a revenit, iar în minutul 37 a restabilit egalitatea prin golul Hazazi. Repriza secundă a debutat cu două goluri rapide ale lui Al Sahlawi, ultimul gol fiind înscris după o eroare imensă în apărarea nord coreenilor.

Cu 13 minute înainte de final, Al Abed a stabilit scorul final. Fotbalistul a fost ales să execute o lovitură de pedeapsă, însă mingea trimisă de acesta a lovit bara din dreapta porţii Ri, după care s-a dus şi în butul din stînga. În acest timp, Al Abed a crezu că a marcat şi în timp ce îşi celebra reuşita a avut reacţie şi a văzut că mingea n-a intrat în poartă, iar printr-o alunecare a introdus-o în aţe.

Arabia Saudită ocupă locul 2 în Grupa B de la Cupa Asiei, cu 3 puncte, lider fiind China, la 3 lungimi peste arabi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
respect2014
respect2014  •  14 Ianuarie 2015, 19:57

La penalty nu se vede dar a atins portarul mingea?? Ca daca nu a atins o nu avea voie sa dea din nou in minge. Golul trebuia anulat. Bine...nu ca ar mai fi contat.

putregaiu
putregaiu  •  14 Ianuarie 2015, 16:51

Golul din minutul 1 l-a vazut doar gspul. De fapt coreeni au dat gol in minutul 12. Iar despre arabeti mi se pare foarte frumos sa te bucuri la gol simuland ca tragi cu arma in public. Dar sa fie libertate de exprimare pt toata lumea

mishu_74
mishu_74  •  14 Ianuarie 2015, 16:46
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Ianuarie 2015, 12:54

...nu intereseaza pe nimeni ...

Iar tu, Suca a lu' Zapacitu, ai intrat aici doar ca sa scrii ca nu intereseaza pe nimeni, nu? :-)))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează