INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO INCREDIBIL Incidente grave după înfrângerea lui PAOK Salonic! Răzvan Lucescu, în mijlocul unor violențe pe teren!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 17:28

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut dramatic meciul de pe terenul lui Asteras Tripolis, scor 2-3. PAOK a egalat la doi în minutul 7 al prelungirilor, dar a pierdut la ultima fază! Imediat după meci Lucescu și alți oficiali de la PAOK au sărit la bătaie.

Incidente grave la final

La finalul meciului spiritele s-au încins, iar directorul general al lui PAOK, Pantelis Constantinidis, a sărit la bătaie și l-a îmbrâncit pe Nikos Kaltsa, jucătorul lui Asteras. În încăierare oficialul lui PAOK a căzut, iar din spate a intervenit și Răzvan Lucescu, acesta la rândul lui îmbrâncindu-se cu un adversar.

 
Incidente grave după înfrângerea lui PAOK Salonic

Incidente grave după înfrângerea lui PAOK Salonic! VIDEO INCREDIBIL: Răzvan Lucescu, în mijlocul unor violențe pe teren! :O :O :O TOTUL AICI: http://bit.ly/2taPWvO

Posted by Gazeta Sporturilor on 4 Martie 2018

 

Ce s-a întâmplat în meci

Asteras a deschis scorul în minutul 18 prin Georgios Kyriakopulos, dar Djalma Campos a egalat în minutul 37. Martin Tonso a adus gazdele în avantaj (53), iar Aleksandar Prijovici a transformat un penalty în minutul 90+7. Un minut mai târziu, la ultima fază a meciului, Walter Iglesias a stabilit scorul final, 3-2. E prima înfrângere pentru PAOK Salonic după 16 meciuri consecutive fără eșec.

PAOK ocupă locul 1 în prima ligă din Grecia, cu 52 de puncte, dar AEK Atena, adversara directă, este pe locul secund, la un singur punct distanță, dar joacă la această oră. Asteras e pe 6, cu 32 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
onduku
onduku  •  05 Martie 2018, 11:24

Nu prea are valoare, a invins numai echipe mici. In derby-uri a fost praf.

169060557063831
Stefan Anghel  •  04 Martie 2018, 22:31

si acum tin minte cand *** pe atunci portar al sportului studentesc neimplicat in lupta la titlu,face meci egal in ghencea si la sfarsitul partidei ia steagul rapidului(!!!) si fuge in dreptul galeriei steliste ca sa ii irite ! vine iepure si ii baga 2 bucati scurt la coaste,apoi si-o ia de la zmarandescu/mawashi geri in umar(HA).l-am intrebat ba iepure ce ai avut cu *** si mi-a zis *** ! nu s-a schimbat deloc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurentiuci
laurentiuci  •  04 Martie 2018, 21:59

5 din 18 sunt din ucraina/rusia. nu stiu de ce am impresia ca pericolul de *** este din ce in ce mai mare pt il luce jr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează