INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO Înfiorător: un coleg al lui Ianis Hagi își putea pierde ochiul stâng într-un accident terifiant! Ce a făcut românul

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:26

Rangers a câștigat meciul cu Linvingston, 1-0. Andy Halliday, fundașul stânga al lui Rangers, a căzut peste reclamele din spatele porții și s-a tăiat în picioarele unui scaun întors invers. Hagi a fost primul venit să vadă ce a pățit și a dat alarma.

O simplă cursă în atac putea avea consecințe dramatice pe „Ibrox Park”. În minutul 66 al meciului cu Livingston (1-0), Andy Halliday a pătruns în careul advers și a centrat, dar nu s-a mai putut opri la timp. Fundașul stânga al lui Rangers a plonjat peste reclamele din spatele porții. 

A avut ghinion: exact acolo cineva aruncase un scaun, care rămăsese cu picioarele în sus. Și jucătorul scoțian s-a lovit în acel scaun. O tăietură urâtă în zona arcadei. Puțin mai jos și el și-ar fi putut pierde ochiul stâng într-un accident înfiorător pe un teren de fotbal.

VIDEO » Rezumatul meciului Rangers - Livingston

 „Un băiat norocos” 

Hagi a fost primul coechipier venit să vadă ce s-a întâmplat cu Halliday. Ianis a dat alarma, făcând semne disperate spre banca de rezerve. Apărătorul a fost cusut acolo, în spatele porții, medicul i-a pus un bandaj și așa a jucat până la sfârșit. „Un băiat foarte, foarte norocos. Extrem de norocos. S-a tăiat chiar sub sprânceană”, a declarat managerul Steven Gerrard. 

Vezi și: 

VIDEO Echipa lui Simone Inzaghi se apropie de liderul Juventus! Ştefan Radu a fost „perfect tactic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: facebook.com/rangersfc/

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează