INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TORINO - GENOA 1-1 (5-3 PEN.)

VIDEO Ionuț Radu nu renunță! Lăudat de italieni după evoluția de senzație din Cupa Italiei

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 09:37

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7 portarului român, lăudându-l pentru câteva intervenții de senzație în confruntarea cu Torino din optimile Cupei Italiei, scor 1-1 și 3-5 la penalty-uri. Corriere Dello Sport scrie că „a făcut miracole”, dar putea să evite golul egalizator.

Nota 7 în exigentul Gazzetta dello Sport este echivalentul unui 8 sau 9 în aproape orice alt ziar de sport din lume. Ionuț Radu a reușit să-i convingă pe jurnaliștii de la cotidianul roz să-i dea acest calificativ cu o evoluție de senzație la Torino, în optimile Cupei.

Și, cine știe?, poate că după seara de joi l-a pus pe gânduri pe antrenorul lui Genoa, Davide Nicola, care l-a scos din poartă în campionat, pentru a-l titulariza pe Mattia Perrin.

„Bravo, Radu, la loviturile de cap ale lui Belotti și Bremer și la un șut al lui Gallo”, l-a lăudat Gazzetta pe goalkeeperul „grifonilor”. La „capul” lui Belotti, românul a scos de sub transversală, iar la reluarea lui Bremer, a plonjat spre colțul din stânga sa.

Inclusiv Corriere dello Sport, celălalt ziar de sport cu greutate din Peninsulă, a remarcat „miracolele lui Radu”. I-a dat însă 6,5, considerând că putea face mai bine la golul egalizator al torinezilor, în timpul regulamentar.

Românul ar fi fost privit probabil ca un erou la Genoa, dacă echipa sa se califica mai departe. A ținut-o în viață până la penalty-uri, unde n-a reușit să apere nici măcar una dintre cele 5 lovituri de departajare. În schimb, coechipierul său, Radovanovici, a ratat și aventura „grifonilor” în Cupă s-a încheiat în optimi.

17 meciuria bifat Radu în Serie A 2019-2020. Până la venirea lui Perrin, de la Juventus, pe care Nicola l-a titularizat imediat

35 de goluria încasat goalkeeperul român în acest sezon în Serie A. Cele mai multe dintre portarii din campionat, la egalitate cu Gabriel (Lecce)

Citește și:

Fabrică de bani » Gençlerbirliği a câștigat aproape două milioane de euro datorită lui Bogdan Stancu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
andrei.33
andrei.33  •  10 Ianuarie 2020, 15:25

Nu a ajutat echipa la 11m desi a apărat bine in meci.

portardelegenda
portardelegenda  •  10 Ianuarie 2020, 15:13

A facut un meci bun chiar daca la gol putea face mai mult.Cat despre ăstia care îl numesc ,,mediocru" iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun . Are doar 22 de ani si uitati-va la parcursul sau ,,specialistilor" !!!

pugliesi
pugliesi  •  10 Ianuarie 2020, 14:10
Postat de cri5ti pe 10 Ianuarie 2020, 13:37

faci altceva toată ziua decât sa fii hater?.. ești vreun frustrat ratat *** și care și-a ratat viata și viitorul?

Omule, nu e nimeni hater si cu atat mai putin frustrat. Dar uita-te si la comentariile italienilor. Radu chiar e un portar mediocru (ca sa nu zic slab). Genoa are cele mai multe goluri primite cu el in poarta. Si ce crezi, a castigat primul meci dupa mult timp fix cand el nu a mai fost titularizat. Chiar asa ne-am *** de tot cu patriotismul asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează