STRANIERI  ·  ITALIA

VIDEO Ionuț Radu, prezentat oficial la Parma! Detalii despre despărțirea de Genoa: „Până la urmă despre asta e vorba”

Joi, 06 Februarie, 18:59

Ionuț Radu (22 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la Parma. 

„Sunt foarte fericit cu alegerea pe care am făcut-o. Vin la Parma cu spirit de sacrificiu, pentru a lucra și pentru a obține maximum posibil. Sunt aici pentru a ajuta echipa să își atingă obiectivul. Prima dată când am pus piciorul pe un teren de fotbal în Italia a fost aici, la Parma. Aveam 15 ani și am dat o probă, iar soarta a vrut să mă întorc”, a declarat Ionuț Radu într-o conferință de presă. 

Radu, împăcat cu situația de la Genoa

Radu a trecut prin clipe dificile la Genoa, fosta formație la care a fost împrumutat de Inter. Titular în toate meciurile din actualul sezon, internaționalul român a fost scos din echipă odată cu aducerea lui Mattia Perin.

Radu a acceptat situația: „La Genoa nu s-a rupt nimic, până la urmă este vorba de alegeri tehnice și le-am respectat întotdeauna. Soarta a făcut să vin la Parma”. 

Radu: „O să dau totul pentru a-l convinge pe antrenor”

„Există un grup frumos aici, din prima zi mi-am dat seama că este o familie. Este un lucru esențial, deoarece fără un grup unit nu poți obține rezultate. Sunt întotdeauna gata, trebuie întotdeauna să dau tot ce pot pentru a-l convinge pe antrenor și a ajuta echipa”, a încheiat Ionuț Radu.

„Forța mea este aspectul mental. Dar trebuie să lucrez în continuare la capitolul ăsta. Încerc mereu să-mi îmbunătățesc nivelul personal” 
- Ionuț Radu

VIDEO // Conferința de prezentare a lui Ionuț Radu

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1