STRANIERI  ·  RANGERS - HIBERNIAN 2-1

VIDEO Presa scoțiană, în delir! Ianis Hagi, pe copertă: „Magic Hagi. Băiatul e noul erou” + fanii sunt în extaz: „E darul zeilor”

Articol de — Joi, 06 Februarie, 11:09

Ianis Hagi (21 de ani) a fost eroul lui Rangers contra lui Hibernian, marcând golul de 2-1 în minutul 85. Daily Record vorbește pe șase pagini de mijlocașul în vârstă de 21 de ani. Iar The Herald crede că „Ianis e așchie din bătrânul său, marele Gheorghe”. 

Ziariștii scoțieni sunt impresionați de Ianis. Daily Record l-a dat și pe pagina 1, și pe ultima copertă, cea dedicată exclusiv sportului, fotbalului. „Magic Hagi”, a deschis tabloidul din Glasgow. Iar dacă întorci ziarul invers tot Ianis este. Cu titlul „Hagi a suflat pentru 55”. Explicând: „Românul menține visul la titlu viu în aceeași zi în care tatăl său a stins lumânările de pe tort cu ocazia celor 55 de ani împliniți”. 

La interior, încă patru pagini pentru el și Glasgow Rangers. Cu pozele sale. „A fost omul meciului. Șutul strălucitor al lui Ianis Hagi a aureolat o seară frumoasă a românului”, a comentat Record, care crede că „băiatul cel nou este eroul”. Golul a fost descris astfel: „Are gheață în vene. A privit o clipă spre tușă să vadă dacă e în joc, a lăsat mingea să cadă și a șutat necruțător în colțul lung, pe lângă portar”. 

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în Rangers - Hibernians

În același timp, un alt cotidian local, The Herald, a titrat: „Hagi e așchie din bătrânul său, marele Gheorghe”. „Era clar că Steven Gerrard spera ca românul să ofere acea creativitate în ultima treime. Noul său băiat a făcut exact acest lucru. E bun în posesie, pasează bine, iar la gol a uimit cu finalizarea sa dintr-un unghi închis. Uluitor!”. A completat: „A primit «standing ovation» la înlocuire și a primit premiul pentru Man of the Match. Jocul lui deschide un viitor frumos”. 

8a fost nota primită de Ianis Hagi în Daily Record pentru meciul de miercuri seară; a luat 7 în Scottish Sun

Fanii lui Rangers sunt în delir: „E darul zeilor pentru noi”

Nu doar managerul Steven Gerrard și nu doar jurnaliștii scoțieni l-au elogiat pe Ianis. Fanii lui Rangers sunt încântați de el. „Hagi e darul zeilor pentru noi după șapte ani în care am fost ridiculizați”, a scris un suporter albastru pe Twitter. Iar altul a adăugat: "Vreau să fiu membru în fan club-ul lanis Hagi”. 

„Adorație pentru Ianis. Hagi a încercat mereu să creeze faze periculoase, iar perseverenţa lui a fost răsplătită cu un gol crucial, care o menţine pe Rangers în cursa pentru titlu” 
The Scotsman, cotidian britanic

VIDEO » Rezumatul meciului Rangers - Hibernian 2-1

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (11)

vishnu  •  07 Februarie 2020, 01:17
Postat de Sofa King pe 06 Februarie 2020, 12:28

IAr ne ambalam dupa un gol. Mi aduc aminte de golul lui Plesan din Romania- Germania 5 -1. Vaaaaai ¨!!! "Noul Hagi. Perla ..... " samd. Si baiatul ala s a ratat. complet. Deci sa asteptam confirmarea si apoi putem sa l laudam.

Din contra, acum sa il laudam. Ca daca asteptam sa confirme...

Dragos Samfira  •  06 Februarie 2020, 19:57

Succes Ianis,La Multi Ani Gheorghe Hagi...Hai Cu Craiova...restul răutăți!?

Zi Bobby  •  06 Februarie 2020, 19:46

Acest Ianis ne a eliminat din semifinala de tineret in meciul cu Germania,prin faultul stupid si absolut inutil,care a dus la penaltiul care a schimbat cursul jocului.Atunci,"regele" nu ne-a dat voie sa -l criticam pe printisor.A venit repede si ne-a dat la-ntors,cum ca performanta tinerilor e mai mare ca performanta seniorilor ,locul 5 la mondialul din 94."Regele" uitase ca in 1981 ,nationala de tineret cucerise bronzul la mondiale si Gabor fusese desemnat cel mai bun fotbalist al acelui mondial.Acum,"regele"ne permite sa l laudam pe printisor pt un gol in Scotia.La toamna,printisorul va fi din nou la Viitorul,direct capitan.El,doar acolo poate fi mare ,sub obladuirea lu' taticu'.Bietul Radoi,de frica "regelui" il va pune pe printisor ,capitan la nationala...

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1