INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS SEVILLA - VALENCIA 0-0

VIDEO Kamikaze » Toșca a riscat o accidentare gravă ca să-și salveze echipa în meciul cu Valencia, 0-0

Toșca, a 2-a oară integralist: și cu Barcelona, și cu Valencia
Toșca, a 2-a oară integralist: și cu Barcelona, și cu Valencia

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Toșca a riscat o accidentare gravă ca să-și salveze echipa. A respins acrobatic din fața porții într-o situație limită, fiind lovit în cap cu genunchiul de Nani.

Alin Toșca are câteva săptămâni la Sevilla, a jucat doar două meciuri, dar e deja o piesă importantă în acest puzzle alb-verde. E exact, nu greșește, își ajută coechipierii și, esențial, se sacrifică pentru Betis, salvându-și echipa în momente critice. Cel mai bun exemplu, ieri, împotriva Valenciei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În minutul 38, Munir a centrat în careul mic al andaluzilor, goalkeeperul Adán și stoperul Pezzella s-au încurcat reciproc. Din cauza lor, mingea îl depășise și pe Toșca. Nani avea toată poarta în față. Golul părea inevitabil.

Atunci, fostul stelist a plonjat ca un kamikaze, respingând acrobatic balonul exact când atacantul portughez se pregătea să marcheze. A riscat o accidentare gravă, pentru că Nani l-a lovit o clipă mai târziu cu genunchiul în cap.

Toșca a fost groggy câteva secunde. Apoi, s-a ridicat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a reluat jocul.

S-a terminat 0-0, al doilea egal cu Alin pe gazon (după 1-1 cu Barcelona). Un meci cu două erori mari de arbitraj. "Centralul" Daniel Trujillo a refuzat două penaltyuri. Primul Valenciei, la hențul lui Pezzella, al doilea gazdelor, când Montoya l-a prins de mijloc pe Ceballos.

Bilbao - La Coruña 2-1: Ce ocazie a ratat Andone!

În minutul 32, golgeterul lui Deportivo ar fi putut deschide scorul pe "San Mamés". A sprintat 20 de metri singur spre poartă, cu doi adversari vânându-l în spate. Florin Andone a greșit însă execuția finală. Față în față cu Iraizoz, atacantul a tras la un metru pe lângă stâlpul din dreapta.

Mingea nu a prins efectul așteptat. Ar fi fost al 8-lea său gol în acest campionat. Și antrenorul Garitano l-a înlocuit în minutul 73. La Coruña n-a obținut niciun punct la Bilbao: Emre Çolak a șutat senzațional pentru 0-1 (42), dar Muniain (71) și Aduriz (89, aflat în ofsaid) au întors rezultatul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează