INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

VIDEO Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 18:25

Ianis Hagi (21 de ani) nu mai prinde echipa la Genk, însă totul se poate schimba pentru că antrenorul Felice Mazzu ar putea fi dat afară miercuri, conform presei din Belgia. 

Mijlocașul român a fost convocat la naționala României și a vorbit despre situația sa la revenirea în țară. 

„Nu știu despre schimbarea antrenorului, ce am văzut și eu tot așa în presă. Vom vedea în următoarele zile. Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucam bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce.

Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper ca după națională, când mă voi întoarce, situația să se schimbe, mă refer la situația mea”, a spus Hagi, la revenirea în România. 

Locul 9 în Jupiler League, cu doar 20 de puncte în 14 etape (6 victorii, 6 înfrângeri). Eșecul cu Gent (0-2, Ianis a fost lăsat iar pe bancă) nu i-a mai lăsat nicio șansă lui Felice Mazzu. Conducerea lui Genk l-ar vrea pe Wouter Vrancken, antrenorul lui Mechelen. (Detalii AICI)

Genk l-a transferat pe Ianis Hagi de la Viitorul în luna iulie a acestui an în schimbul a 4 milioane de euro.

28 de minutea jucat Ianis Hagi în ultimele șase meciuri la Genk

Vezi și:

Un nou început pentru Ianis Hagi? Decizia radicală luată de conducerea lui Genk!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (40)
2398839403469012
Alex Bandu  •  11 Decembrie 2019, 09:09
Postat de dvd1 pe 12 Noiembrie 2019, 11:48

incetati cu cenzurarea. E petarda si asta e realitatea. Vreti sa scundeti adevarul? Cel mai probabil da

Ne-am obisnuit ca cel mai bun fotbalist al acestei tari sa joace doar 15 min,dar cele mai decisive,cand zarurile au fost aruncate,adica golurile au fost date. Ma intreb cat il costa pe regele tuturor regilor sa-si bage printisorul sa prinda si el cateva minute pe iarba ? . Pana la urma cu cat a fost transferat printisorul,4 mil ? ...Posibil dar de kopeici !

loko1
loko1  •  12 Noiembrie 2019, 21:21

Cum sa joace fără muzica și dirijor?

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  12 Noiembrie 2019, 12:14

Nu cred ca nu intelege, cred mai degraba ca nu vrea sa inteleaga, atita timp cit tac-su i-a bagat in cap ca e primadonna. I s-a inoculat ideea ca si atunci cind face figuratie pe teren, se datoreaza genialitatii fotbalistice de care ... sufera juniorul. Cei doi Hagi traiesc intr-o lume numai a lor, de neintelesi si asta pentru ca in realitate nu e nimic de inteles din vaicarelile si acuzele lor penibile.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează