INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Meci nebun cu 8 goluri între Anderlecht și Mouscron » Rotariu a dat două pase de gol! Ce a făcut Alexandru Chipciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 17:27

Anderlecht și Mouscron au oferit un meci superb în Belgia în această după-amiază, gazdele impunându-se cu 5-3 într-un meci în care Alexandru Chipciu și Dorin Rotariu au fost pe teren.

Anderlecht a început perfect meciul și a condus la pauză cu 2-0, după golurile lui Morioka și Teodorczyk.

Jocul perfect al gazdelor a continuat și în repriza secundă, același Teodorczyk reușind o "dublă", în minutele 57 și 61.

De acolo, Mouscron, fosta echipă a lui Mircea Rednic, a revenit total neașteptat în joc și a înscris de trei ori, dinamitând finalul de meci.

Integralist, Rotariu a pasat decisiv la două dintre golurile lui Mouscron. Mai întâi, l-a servit pe Awoniyi la golul de 1-4, iar în minutul 84 a prelungit cu capul pe spate pentru Mezague la golul de 3-4.

Totuși, Anderlecht a mai marcat o dată în finalul partidei și a stabilit scorul final, 5-3.

Alexandru Chipciu, unicul român rămas la Anderlecht, a fost introdus pe teren în minutul 61.

Anderlecht e pe 3 în Belgia, cu 49 de puncte, în timp ce Mouscron a ajuns pe locul 13, cu 30 de puncte. 

7 goluri
și 5 pase decisive a reușit Rotariu pentru Mouscron în acest sezon, în toate competițiile. Românul e împrumutat până la finalul sezonului de la FC Bruges

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
255601551624794
Mircea Raicu  •  25 Februarie 2018, 20:31

Rotariu să facă bine să se întoarcă acasă la Dinamo , acolo unde îi e locul. Măcar un an .

onduku
onduku  •  25 Februarie 2018, 19:14
Postat de dinamo_fan pe 25 Februarie 2018, 18:39

pe baiatul asta oare il vede cineva ? joaca bine in mod constant. are 7 goluri si 3 pase de gol sezonul asta. sau tot cu Bicvalvi si Sapunaru si toti dinozaurii ?

Trebuie sa joace cu Nedelcu, Marin si Morutan, tineret. Stanciu, Rotariu, Puscas, Andone, acum e momentul. In aparare sa mergem pe experienta desi Manea pe dreapta in ultima perioada joaca mai bine decat Benzar. Sa-l aduca si pe Vatajelu pe stanga. Acum e momentul sa reintinerim si sunt, exista solutii. Chipciu adio ca si Stancu, plus ca nu mai rupe gura targului.

onduku
onduku  •  25 Februarie 2018, 19:12

Stanciu, Rotariu si Marin sunt viitorul! Ultimii 2 au pedigree si sa nu mai zic ca vin si un Dulca si altii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează