INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Misiune tot mai dificilă pentru Mircea Rednic » Înfrângere cu viitoarea adversară a Astrei

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 09:15

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a pierdut cu 0-1 meciul disputat aseară pe terenul lui Genk și este în continuare pe ultimul loc în Belgia. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Naranjo, în minutul 21 (vezi AICI rezumatul VIDEO).

"Este păcat că nu am avut mai mult curaj în prima repriză. Azi am pierdut trei puncte, dar a fost împotriva unui adversar superior care joacă în Europa League. Situația noastră nu este atât de gravă.

Suntem în continuare pe drumul cel bun  și avem încredere că vom rămâne în prima ligă, din moment ce mai avem de jucat trei din cinci meciuri acasă în ultimele etape", a declarat tehnicianul român la finalul meciului, citat de L'avenit.net.

În meciurile în care a stat pe banca lui Mouscron până în prezent, Rednic are un bilanț de două înfrângeri și o victorie.

Genk, ocupanta locului opt în Belgia, este adversarul cu care Astra se va întâlni în șaisprezecimile de finală ale Europa League, pe 16 și 23 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează