INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO New York City umilită de Toronto FC » Alex Mitriță a fost integralist și a avut două ocazii uriașe

Alexandru Mitriță // FOTO: Reuters
Alexandru Mitriță // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 09:15

New York City, echipa lui Alex Mitriță, 24 de ani, a fost învinsă categoric de Toronto FC, scor 0-4, în etapa a patra din Conferința de Est din MLS.

Cu Alexandru Mitriță integralist, New York City nu a putut face față celor de la Toronto FC, echipă cu 9 puncte în trei meciuri.

Canadienii au început tare și atacantul Jozy Altidore a deschis scorul în minutul 29. După pauză, tot cei de la Toronto au dominat meciul și au marcat de trei ori.

Cum arată cifrele lui Mitriță în SUA

Alex Mitriță, două ocazii uriașe

Mitriță putea egala chiar în debutul reprizei secunde. În minutul 47 a primit o minge la marginea careului și a șutat cu stângul, de la 14 metri, dar portarul advers a respins în corner. În minutul 51, Mitriță a mai avut o ocazie uriașă. Mingea a ricoșat din bară la român, iar acesta a șutat din prima, de la 11 metri. Portarul Bono a fost pe fază și a respins cu piciorul.

Rătările lui Mitriță s-au răzbunat, iar Toronto FC a majorat scorul. Mijlocașul spaniol Alejandro Pozuelo a înscris de două ori, în minutele 58 și 78, iar Jay Chapman a stabilit scorul final în minutul 83.

După 4 etape, New York City are 3 puncte, având 3 egaluri și o înfrângere. (Clasamentul AICI)

Citește și:

New York, New York » De ce Mitriță a ales mult mai bine ca Nicolae Stanciu: 5 motive pentru care MLS nici nu se compară cu Orientul Mijlociu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10155826483726402
Daniel Alin Suciu  •  30 Martie 2019, 17:22

Imi pare rau sa spun asta, dar ieri Mitrita nici n-a existat pe teren. Fara atitudine, fara determinare, cu aere de vedeta - a fost cel mai slab jucator de pe teren. In schimb Alejandro Pozuelo (Toronto FC) a fost peste tot, si de departe cel mai bun jucator de pe teren. Toronto FC, e candidata din nou la titlu in MLS.

andrei1337
andrei1337  •  30 Martie 2019, 14:28

Toronto e cea mai buna echipa din MLS, fraților! Daca ar juca în campionatul romanesc, ar învinge in toate etapele. Este peste orice echipa din Romania, Bulgaria, Serbia, Grecia și Turcia. Toronto și Atlanta United sunt singurele echipe cu adevărat bune din MLS.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Martie 2019, 14:23

a venit obosit de la Nationala ,chiar daca a fost lasat sa se odihneasca de Selectioner

Vezi toate comentariile (4)
Comentează