INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu a marcat un gol superb în meciul cu Teplice

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat un gol superb, din afara careului, în minutul 13, al partidei dintre Slavia Praga și Teplice, din runda cu numărul 4 a primei ligi din Cehia.
Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat un gol superb, din afara careului, în minutul 13, al partidei dintre Slavia Praga și Teplice, din runda cu numărul 4 a primei ligi din Cehia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 21:34 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 23:05

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat un gol superb, din afara careului, în minutul 13, al partidei dintre Slavia Praga și Teplice, din runda cu numărul 4 a primei ligi din Cehia. Campioana en-titre s-a impus cu 5-1.

În minutul 13, Nicolae Stanciu a venit lansat și a șutat puternic, de la 20 de metri, la colțul lung. Faza este una obișnuită în ultima perioadă pentru mijlocaș, fiind încercată în câteva rânduri și la echipa națională. Internaționalul român a fost înlocuit în minutul 55, la scorul de 4-0, când formația lui avea și un om în plus pe teren. 

Pentru Slavia Praga urmează „dubla” din play-off-ul Ligii Campionilor, cu danezii de la Midtylland. Turul e programat în Cehia, pe 22 septembrie, iar returul pe 30 septembrie.

Slavia Praga - Teplice 5-1

Slavia - Teplice, echipele de start

Slavia: Kolar - Coufal, Kudela, Zima, Boril - Holes - Provod, Stanciu, Sevcik, Olayinka - Musa
Antrenor: Jindrich Trpisovsky 

Teplice: Grigar - Heidenreich, Vondrsek, Nazarov - Zitny, Truban, Vukadinovic, Marecek, Moulis - Reznicek, Cerny 
Antrenor: Stanislav Hejkal

Vezi AICI clasamentul actualizat din Cehia!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Scene incredibile în Germania » Au păstrat distanța socială pe teren, în semn de protest! Cât s-a terminatul meciul

AL-HILAL. Răzvan Lucescu, lider în Liga Campionilor Asiei: „E incredibil ce au făcut băieții!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  19 Septembrie 2020, 02:25

Acum sa dea la fel si cu Islanda... in ultima dubla nu a avut deloc calibrat sutul. Numai pe langa sau super moale...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează