INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

VIDEO Nicolae Stanciu și Alex Băluță au marcat într-un meci amical » Românii fac legea la Slavia Praga!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 20:18

Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță au marcat în amicalul câștigat de Slavia Praga contra celor de la Zizkov, echipă din liga secundă a Cehiei, scor 6-0.

Așa cum e obiceiul la Slavia Praga, Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost căpitan la primul meci jucat pentru noua echipă, după transferul de la Al Ahli.

Stanciu a înscris în minutul 65 cu o scăriță de efect, iar Băluță a marcat cu 4 minute înainte de final, după ce a reluat din careu o minge venită la punctul de la 11 metri. Celelalte goluri au fost reușite de Van Buren (2), Coufal (10), Yusuf (35) și Holes (88).

VIDEO CU ÎNTREAGA PARTIDĂ:

4.000.000 €a plătit Slavia pentru Stanciu, Al-Ahli având și 35% din suma viitorului transfer

3.500.000 €este cota mijlocașului de 26 de ani; maximum a fost de 8 milioane (2016)

CEA MAI SCUMPĂ ACHIZIȚIE ȘI LA SLAVIA, ȘI LA SPARTA

Stanciu este, în același timp, cel mai scump jucător transferat vreodată și de Sparta, și de Slavia, marile rivale pragheze. Prima l-a cumpărat în ianuarie 2018 de la Anderlecht, pentru 3,75 milioane de euro. A doua a rotunjit această sumă când l-a achiziționat de la Al-Ahli la începutul acestei luni. 

Citește și:

Vestiarul fierbe la Slavia Praga după transferul lui Nicolae Stanciu » Ce spun antrenorul și căpitanul cehilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  11 Iulie 2019, 11:40

Bravo baieti......asta da stire !! O tara intreaga este disperata sa afle informatii despre Stanciu !! Acum s-au linistit auzind de la voi ca a marcat un gol intrun meci cu o echipa din liga secunda !! Va multumim !!

sbon
sbon  •  11 Iulie 2019, 00:08

Incepeti sa-l promovati iar pe *** asta, Mare meci a fost terminat 6 0, el inscriind al 4 lea gol, un gol capital in fata acelei echipe de top

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  10 Iulie 2019, 21:45

Fac legea la antrenament. Ca de obicei. Titluri pompoase, fara "miez". Dc bate Slavia pe Barca cu golurile celor doi, atunci mai vbim. Pana atunci, ar trebui sa aduceti bani de acasa.... sau nu primiti salar de la GSP ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close