INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu, supergol marcat în Cehia! A adus victoria Slaviei Praga: „Cel mai bun de pe teren”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 18:53 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 20:33

Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost decisiv pentru Slavia Praga în meciul de pe terenul celor de la Viktoria Plzen,1-0, și a marcat un gol spectaculos prin care a adus cele trei puncte echipei sale.

Internațional român a deschis scorul în minutul 26, cu o execuție spectaculoasă. Stanciu a primit o centrare perfectă de la Kuchta și a reluat din prima, de la 12 metri, din voleu. Mingea s-a dus la colțul lung al porții lui Stanek, iar portarul lui Plzen nu a avut nicio șansă.

Vezi AICI VIDEO cu golul reușit de Nicolae Stanciu

Acesta a fost a treia reușită pentru Nicolae Stanciu în prima ligă din Cehia, în 12 partide. Românul mai are un gol în grupele Europa League și 4 asisst-uri în toate competițiile.

Slavia Praga e lider în Cehia, cu 35 de puncte în 13 partide, în timp ce Plzen este pe 9, cu 20 de puncte în 14 meciuri.

Nico a reușit o partidă completă, astăzi a fost cel mai bun de pe teren. Este foarte important pentru noi 
Jindřich Trpišovský, antrenor Slavia

VIDEO Anghel Iordănescu face o radiografie a situației actuale din fotbalul românesc la Gala GSP

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

GALA GSP 2020. Interviu cu Răzvan Lucescu, antrenorul anului: „Tehnicienii români nu au intrare în Vest” » Ce spune despre premiul Gazetei

Protest întârziat al Ambasadei României în Mexic! Totul a pornit de la o reacție în „cazul Colțescu”: „Românii sunt foarte inculți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează