INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SEGUNDA DIVISION

VIDEO Paul Anton e la prima reușită la Getafe: "Golazo!" » Mihai Roman, și el la primul gol pentru Maccabi Petah Tikva

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 20:34

Împrumutat în această vară de Dinamo la Getafe, fostul căpitan al "câinilor" a reușit să marcheze primul său gol pentru echipa spaniolă.

Anton a restabilit egalitatea în partida pe care echipa a disputat-o acasă în compania celor de la Real Oviedo. Partida s-a încheiat 2-1, goluri Torro 10, respectiv Anton 51 și Molina 83.

Anton a marcat golul de 1-1 în minutul 51 (VIDEO la 0:38) și a fost înlocuit în minutul 59. Twitterul oficial al clubului a catalogat reușita din afara careului drept un " golazo":

Tot la Getafe joacă și fostul fundaș dreapta al lui Dinamo, Francisco Molinero, care a evoluat 19 meciuri în tricoul alb-roșiilor în sezonul 2009-2010. Acesta a fost eliminat în finalul meciului.

Mihai roman, la primul gol pentru Petach Tikva

Mihai Roman a marcat golul victoriei pentru Maccabi Petach Tikva, în partida disputată cu Sakhnin, în etapa a patra din campionatul israelian. Este prima reușită pentru Roman în tricoul lui Petach Tikva.

Formația la care activează mijlocașul român este pe locul al doilea în Israel, la egalitate cu liderul Maccabi Tel-Aviv.

(Remus Dinu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jim_raynor
jim_raynor  •  18 Septembrie 2016, 22:29

Bravo Paul, felicitari pt reusita!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează