INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - FIORENTINA 2-1

VIDEO Pericol la firul ierbii! Tătărușanu e criticat în presa italiană pentru jocul slab cu piciorul: ”E mai lent ca un amator”

Tătărușanu n-a avut ce face la golul cu capul marcat de Khedira // FOTO AFP
Tătărușanu n-a avut ce face la golul cu capul marcat de Khedira // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 00:00

Parțial vinovat la al doilea gol încasat, Tătărușanu e criticat în presa italiană pentru jocul slab cu piciorul, ”mai jenant decât un amator”, și ieșirile greșite, ”daruri pentru adversari”.

Fiorentina nu are poarta în siguranță cu Tătărușanu. Vulnerabil în jocurile "naționalei" de la Euro, în care a greșit la două goluri, Ciprian și-a etalat din nou slăbiciunile în etapa de debut a Seriei A, 1-2 cu Juventus, sâmbătă. Fostul stelist a primit critici dure în presa italiană și note între 4 și 5,5.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tătă l-a invitat repede pe Khedira să înscrie, după o degajare ratată, noroc că neamțul a amânat golul pentru mai târziu, când românul chiar n-avea ce face.

La reușita lui Higuain, care a și decis rezultatul, e parțial vinovat. "Controlul balonului cu piciorul e bizar: gafe la degajări, însă Khedira n-a profitat. N-a acoperit colțul scurt la 1-2", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 5.

"În comă profundă"

Agențiile toscane l-au făcut praf. "Mamma mia, în ce hal! Fiecare minge atinsă e un cadou pentru adversari. În comă fotbalistică profundă tot meciul, erori în serie. S-a trezit cu două intervenții la Lemina. Tătărușanu e mai jenant decât un amator la jocul cu piciorul", scrie fiorentinanews.com.

"E un dezastru cu picioarele, a greșit toate degajările", a completat, la rându-i, și violanews.com.

5 atingeri pentru primul gol

Așa gras cum s-a întors din vacanță, Higuain a avut nevoie de 9 minute pentru primul său gol la Juventus. Intrat în 66 în locul lui Mandzukici, Pipita a marcat la a cincea atingere de balon. "Sunt într-o echipă foarte puternică și cu mentalitate de învingătoare", a declarat vârful argentinian.

"Nu are convingere și e superficial la degajări, fie din cauza tehnicii ori a caracterului. Prea moale și fragil fizic. Portarul fără personalitate nu dă încredere echipei și nu primește suportul colegilor"
Firenzeviola.it, agenție toscană

4,90 e media notelor primite pentru prestația cu Juventus de Tătărușanu în Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Tuttosport, La Repubblica și La Nazione

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close