INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Presa din SUA, elogii pentru Alex Mitriță: „A venit de la Craiova, o echipă mai puțin strălucitoare, dar e cea mai periculoasă extremă”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 09:25

Atacantul Alex Mitriță, 24 de ani, a avut o prestație perfectă pentru New York City, reușind un hat-trick în victoria cu Atlanta United, 4-1.

După meci, cele mai importante publicații din Statele Unite ale Americii au avut numai cuvinte de laudă pentru internaționalul român.

New York Times „N-a venit de la un club mare și sexy din Europa” 

„Victoria a fost adusă de Mitriță, care a fost eficient și oportunist. Adus în februarie, nu de la unul dintre cluburile mari și sexy din Europa, ci de la mai puțin strălucitoarea Universitatea Craiova, din Liga 1 din România, Alexandru Mitriță i-a adus lui New York City FC victoria cu Atlanta United, 4-1. 

Primele goluri au fost aproape identice. A intrat în centru, de pe stânga, și a șutat cu dreptul, învingându-l pe portarul Brad Guzan. Golul trei a fost o combinație de noroc și intuiție. Într-o ligă plină de staruri, Mitriță a dovedit că muncește mult și are un talent în găsirea spațiilor din defensiva adversă. Sau crearea lor”, a scris New York Times. 

„Alexandru Mitriță este cea mai periculoasă extremă” 
site-ul oficial MLS 

ESPN: „Seara lui Mitriță” 

„Seara i-a aparținut atacantului român Mitriță, care are 12 goluri în primul sezon din MLS. Alexandru Mitriță a reușit un hat-trick în 21 de minute și a ajutat-o pe New York City FC să-și continue seria de 9 meciuri fără înfrângere, după 4-1 cu Atlanta United”, a scris și ESPN.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, despre urmările incredibile ale episodului „Steaua e numai una”: „Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă” + momentul l-a urmărit și în Rusia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
xady
xady  •  26 Septembrie 2019, 15:01
Postat de barkley pe 26 Septembrie 2019, 11:15

Bine, bine dar nu spune nimeni ca fundasii aia de la Atlanta United nu sunt fundasi de soccer? Sunt doar niste baieti refuzati la baseball...

De ce nu verifici inainte sa vorbesti prostii. E suficient sa cauti statisticile meciului pe google, care iti arata formatiile si poti vedea fiecare individ de unde vine. Fundasul dreapta e Argentinian, inainte a jucat la estudiantes.

barkley
barkley  •  26 Septembrie 2019, 12:54
Postat de Piotr Terna pe 26 Septembrie 2019, 11:53

Bine cā aveți voi în România jucători de pocher. Tremurați și cu Malta , Feroe.

Iti sugerez sa privesti golurile inainte de a comenta. Daca nu pricepi soccer-ul, n-am ce-ti face. Nici eu nu pricep baseball-ul.

123933885588721
Con Dasca  •  26 Septembrie 2019, 12:43

Domnilor jurnaliști . Când Mitrita a venit la națională ați dat în el că na jucat că nu are ce căuta la națională. Acum ne trimiteți imediat filmări cum joaca . E un fotbalist foarte bun . Problema este nivelul nostru . Domnilor sa ne înțelegem foarte bine . Într-adevăr Contra nu mi se pare un antrenor de națională e o pălărie prea mare pentru el. Dar poate veni orice antrenor renumit și din națională asta nu face nimic nu avem jucători . Uitațiva in campionatul nostru nu se vede jucători să iasă în evidență sunt in nota echipelor . In afara țări sunt cam toți rezerva cu excepția A 4 sau 5 jucători . Nu vedeți că în Europa nu însemnăm nimic cum creste un copil îl vând repede in loc să facă performanță în România să se caleașcă să câștige cu o echipă românească ceva sa joace in cupele europene. Fotbalu românesc este un faliment din păcate . Succes tuturor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează