INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Primul meci oficial pentru Nedelcearu în Rusia » Ce a făcut fostul dinamovist la debut

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 14:46

Ionuț Nedelcearu (21 de ani), fostul fundaș al celor de la Dinamo, a evoluat azi în primul meci oficial pentru Ufa, echipa rusă care l-a transferat în această iarnă.

Nedelcearu a fost integralist în remiza obținută de echipa sa pe teren propriu împotriva lui Dinamo Moscova, 1-1, și a încasat un galben în minutul 46. Meciul s-a jucat pe o temperatură crâncenă, în regiunea Bașchiria, unde orașul Ufa e capitală, fiind la ora meciului minus 8 grade.

Oaspeții au deschis scorul prin Markov, în minutul 17, în timp ce Ufa a egalat în minutul 51, grație reușitei lui Paurevici (VIDEO cu golurile).

Ufa e pe locul 6 în Rusia, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo Moscova e abia pe locul 13, cu 23 de puncte.

Ufa i-a plătit lui Dinamo 600.000 de euro în schimbul lui Nedelcearu, transferul materializându-se la jumătatea lunii februarie, cu doar câteva zile înainte de derby-ul Dinamo - FCSB. 

Nedelcearu a primit o veste bună azi: e selecționat în premieră de Cosmin Contra la prima reprezentativă (lista preliminară a stranierilor, aici).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
laluly_florin
laluly_florin  •  04 Martie 2018, 22:52
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Martie 2018, 16:06

...pai si cum a jucat ?...a fost vinovat la gol ?...asta ne interesa ...

pai daca era vinovat ii faceau astia de la jesepe o recenzie de-l stia toata lumea .... ca e fost caine nu????

demolarii
demolarii  •  04 Martie 2018, 19:18

S-a jucat la -8 grade? De necrezut, să meargă ce-i de la LPf sa ia notițe. Ăaaaa și Negoiță să-și aleagă colaboratori mai buni. E ciudat cum Nedelcearu ajunge la națională după un transfer intermediat de Ana-Maria P.....pai nu a fost fraier să-l de-a cu 600 000 când putea lua 2 milioane după debut? Oamenii lui din club îl sapa, și el i-a pus cu mana lui. Așa a ajuns înjurat de fani, și fraierit pe banii lui....

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Martie 2018, 17:37

Ce a declarat la sfarsitul meciului: ” Vodki nu-i, tabacioc nu-i, lautari nu-s, guleai nu-i, nimica nu-i! Doar Dinamo Bucuresti are!!!”

Vezi toate comentariile (4)
Comentează