FOTBAL  »  NATIONALA  »  LOT ROMÂNIA

Cosmin Contra a anunțat stranierii pentru Israel și Suedia » O mare surpriză și două reveniri sub tricolor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 14:16

Selecționerul Cosmin Contra, 42 de ani, a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru amicalele cu Israel, 24 martie, și Suedia, 27 martie.

Pe lista de 19 stranieri se regăsesc trei jucători care nu au nicio prezență sub tricolor:  Ionuț Nedelcearu, Paul Anton și Alexandru Crețu. Dintre aceștia, doar Anton mai fost la lot, dar nu a bifat niciun minut.

Cea mai mare surpriză este convocarea lui Crețu, mijlocașul de 25 de ani al lui NK Maribor, care este la prima acțiune a echipei naționale. Are 9 meciuri jucate în acest sezon.

În plus, fundașul lui UFA, Ionuț Nedelcearu, este și el la prima convocare la naționala mare. De asemenea, Dorin Rotariu, care trece printr-o perioadă excelentă la Mouscron, revine printre "tricolori".

Lista convocărilor:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailia, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Alexandru Crețu (NK Maribor, 0/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 21/6), Florin Andone (Deportivo, 21/1)

Israel - România se joacă pe 24 martie, la Netanya, de la ora 20:30. România - Suedia se dispută pe 27 martie, de la 21:30, la Craiova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
maxp
maxp  •  05 Martie 2018, 17:17
Postat de chromophobia pe 05 Martie 2018, 07:34

Cand juca Sanmartean prin zonele alea,toti ziceau ca e greu de urmarit.Ca Piturca

Exact. Si cu ala chiar aveai ce face.

maxp
maxp  •  05 Martie 2018, 17:16
Postat de Lionel Flores pe 05 Martie 2018, 07:07

....tipic romanesc....un antrenor dinamooist...Joaca la Craiova si nu convoaca nici macar un. Jucator din echipa orasului....prea multe "valori" in lot de care nu se putea dispensa....

Deci daca se juca la Piatra Neamt trebuia sa convoace pe cineva de acolo?! :)) Bun, totusi, de unde stii ca nu convoaca, ai aflat tu dinainte? Ca nu cred ca echipa Craiovei faca parte din echipele unde evolueaza stranieri. Sau faceai o aluzie rasista defapt, ca nu prea te-am inteles?!

chromophobia
chromophobia  •  05 Martie 2018, 07:34
Postat de maxp pe 05 Martie 2018, 01:54

Bravo selectionere! Aceeasi poveste ca intotdeauna, toti o dau ca ala nu joaca, ala nu e in forma etc etc. Fix ... Ce mai cauta Dragos Grigore in echipa nationala, un baiat de peste 30 de ani care joaca in tarile arabe?! Tot respectul pt el, ca a fost un jucator cat se poate de decent, dar asa cheama-l naibii pe Gica Popescu, ca tot acolo e. Care e forma actuala a lui Alin Tosca?! Am si o alta intrebare: care e diferenta intre cat joaca Maxim si cat joaca Chipciu la echipa de club, ca Maxim nu e chemat pe motiv ca nu joaca la club, ei bine sezonul asta a jucat mai mult ca Alex Chipciu si totusi acelasi Chipciu, rezerva de lux la Anderlecht, e in lotul echipei nationale. Dar nu, sigur, cum sa le zici la fanatici ca "pt ca e stelist". Pai fix de-aia, exista totusi un motiv pt care unii efectiv sunt abonati la echipa nationala, nu conteaza celelalte variante, prioritari sunt acestia. Cum era aia, "pe astia ii avem"?! Cine mai zice chestia asta e batut in cap in ultimul hal.

Cand juca Sanmartean prin zonele alea,toti ziceau ca e greu de urmarit.Ca Piturca

Vezi toate comentariile (19)
Comentează