INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

VIDEO Prinţi în Emirate » Olăroiu şi Rădoi au adus după opt ani titlul la Al Ain

Olăroiu este din nou campion. +5   FOTO
Olăroiu este din nou campion.

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 21:40

Victoria (2-0) cu fosta campioană Al Jazira le-a asigurat succesul cu 3 etape înaintea finalului. Şefii clubului vor să-i mărească salariu ca să nu se întoarcă la Al Hilal.

Cosmin Olăroiu s-a încoronat şi în Emirate. După titlul din Arabia Saudită în 2008, tehnicianul român a ieşit campion cu Al Ain! Are 10 puncte avans faţă de Al Shabab cu trei etape înaintea finalului, după 2-0 cu fosta regină Al Jazira, meci în care Mirel Rădoi a fost printre cei mai buni.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Acest trofeu este pentru toţi şi am dovedit că merităm să fim primii. Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine aducîndu-mă aici. Scopul meu e să fac oamenii fericiţi, iar Al Ain are cei mai mulţi suporteri", a explicat Oli, aruncat pe braţe de jucători şi ovaţionat de 100.000 de fani.

Succesul lui Al Ain e cu atît mai important cu cît al zecelea titlu vine după opt ani de aşteptare. Performanţa este lăudată şi de Prinţul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, şeful clubului, care a spus că va încerca să-l păstreze, cu orice preţ, pe "cel mai valoros antrenor din zonă". Şi îi va mări salariul de 1,7 milioane de euro ca să uite de oferta de 12 milioane pe 3 ani de la Al Hilal.

1 eşec în 19 etape are echipa lui Olăroiu în Emirate. Al Ain deţine cea mai bună apărare (14 goluri primite) şi al doilea atac (41)

4 trofee a cîştigat Oli în zona Golfului, primele 3 cu Al Hilal în Arabia Saudită: titlul în 2008 şi 2 Cupe ale Coroanei Prinţului (2008, 2009)

"Cosmin le-a dovedit tuturor că e cel mai bun antrenor la capitolul «cititul» meciurilor şi are o abilitate incredibilă de a pregăti echipa. A arătat în acest sezon că-i numărul 1 şi rămîne aici" (Prinţul Mohammed bin Zayed, patron Al Ain)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
flo_ax
flo_ax  •  29 Aprilie 2012, 18:42
Postat de alindor pe 29 Aprilie 2012, 16:46

felicitari! bravo Oli! mai bun decat Maradona!

Hahaha, si bunica e mai buna ca Maradona! Legat de Olaroiu, oricat l-ar injura lebedele din Giulesti, alaturi de Grig si Dan Petrescu, e antrenorul care a facut treaba oriunde a fost! Fc National si Steaua, Al-Hilal si acum formatia asta... Titlul asta e dovada suprema ca are stofa de antrenor, castigand titlul cu "Sportul Studentesc" al campionatului respectiv... Sa iei o echipa care s-a salvat in extremis de la retrogradare in ultima etapa si sezonul urmator sa iei titlul la pas.. FELICITARI! Un om sobru si profesionist, calitati care exclud o eventuala revenire in liga 1

gujianu
gujianu  •  29 Aprilie 2012, 17:21
Postat de jaffa2204 pe 29 Aprilie 2012, 16:01

ba frate copilu asta e dus cu pluta !!!! Acum imi e si mai clar ca ardeleni astia sunt niste curve cu doua fete! pai eu de cand ma stiu sunt Stelist , si chiar daca nu avem echipa perfect a acum tot Stelist raman pana la moarte, iar tu imi spui ca ai sustinut 4 echipe.., ma gandesc ca a 5a ar fi U CLUJ dar asta numai daca ia campionatul ;). esti varza!!!

Si mie imi e foarte clar ca IQ`ul tau nu iti permite sa recunosti un comentariu saracastic. De dragu' diversitatii, citeste`o carte

alindor
alindor  •  29 Aprilie 2012, 16:46

felicitari! bravo Oli! mai bun decat Maradona!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close