INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Răzvan Lucescu, după calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei: „Sunt în stare de șoc!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:09

Răzvan Lucescu (50 de ani) e în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, eliminând echipa lui Xavi, Al Sadd. După 4-1 în tur, în Qatar, Al Hilal a pierdut pe teren propriu, în Arabia Saudită, 2-4.

  • Finala Ligii Campionilor Asiei se va disputa în dublă manșă, pe 9 și 24 noiembrie;
  • Adversara lui Al Hilal se va decide astăzi dintre Urawa Red Diamonds (Japonia) și Guangzhou Evergrande (China). Urawa Red s-a impus cu 2-0 în tur. 

„Încă nu realizez, sunt în stare de şoc! E fantastic, încă nu realizez ce s-a întâmplat. Mergem în continuare pe drumul nostru şi sper să câştigăm finala. E greu de explicat ce trăiesc.

Să ştiţi că aici sunt jucători de calitate, poate fi un fotbal foarte plăcut, un fotbal foarte spectaculos. Este foarte uşor să treci de la o stare la alta, de la încredere mare la lipsă de încredere, de la controlul jocului, la pierderea totală a controlului jocului.

Niciodată nu ai linişte şi nu ai siguranţă. Nu există un echilibru mental care să îţi dea această siguranţă pe parcursul unui joc. Poţi să domini meciul şi să ai un avantaj foarte mare şi în zece minute acel avantaj s-a dus. Nu e prima dată când se întâmplă”, a declarat Răzvan Lucescu la TV Telekom Sport.

Rezumatul returului dintre Al Hilal și Al Sadd

Vezi și:

Xavi, declarații războinice după ce a fost eliminat de Răzvan Lucescu: „Noi am fost echipa mai bună atât în tur, cât și în retur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  23 Octombrie 2019, 12:16

Au castigat in tur in deplasare cu 4-1? Si acum au pierdut acasa cu 2-4? :))))))))))))) Ce rezultate sunt aste? Ce echipe? Iar Lucescu se declara socat de calificarea in finala, dupa ce avea prima sansa avand in vedere rezultatul din tur? :))))))))))))))))). Si despre fotbalul din tarile arabe se afirma ca e de calitate? :))))))))))))))))))))). Iar Xavi zice ca ei au fost mai buni in ambele meciuri. Altul care a fost mare rege ca fotbalist si acum e *** ca antrenor. :))))))))))).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează