INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL - AL SADD 2-4

AL HILAL - AL SADD 2-4 // Xavi, declarații războinice după ce a fost eliminat de Răzvan Lucescu: „Noi am fost echipa mai bună atât în tur, cât și în retur”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 09:38

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Sadd, echipa lui Xavi. După ce Al Hilal a câștigat cu 4-1 în tur, în deplasare, Al Sadd a câștigat cu 4-2 returul jucat marți, după ce a avut 3-1 în minutul 30. 

La conferința de presă de după meci, Xavi Hernandez și-a lăudat echipa, spunând că merita să se califice în detrimentul rivalilor din Arabia Saudită. 

„Amble echipe au făcut un meci extraordinar. A fost un duel demn de o semifinală. Am fost echipa mai bună atât în tur, cât și în retur. Sunt mândru de jucătorii mei, dar sunt și dezamăgit pentru că meritam să fim în finală. 

Am jucat la fel ca în tur. Rezultatul din prima manșă a fost cel care ne-a îngreunat misiunea. Am încercat să dăm totul, dar norocul nu a fost cu noi. Trebuie să muncim și să învățăm din greșeli. Acest meci a arătat că suntem o echipă care are caracter.  

Acest meci merita să fie finala, nu semifinala. Este un meci pentru cărțile de istorie ale Asiei”, a declarat Xavi la conferința de presă. 

Vezi și:  

VIDEO Răzvan Lucescu e în finala Ligii Campionilor Asiei! A pierdut returul cu Xavi, dar s-a calificat în finală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Octombrie 2019, 10:12

sore loser

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  23 Octombrie 2019, 09:54

Asta mai lipsea din Cartile de Istorie asiatice

Vezi toate comentariile (2)
Comentează