INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

VIDEO Răzvan Lucescu, meci dramatic în Arabia: a fost egalat cu VAR în 90+3 » E lider după 14 etape

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 22:24

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu Al Faisaly. Al doilea gol al oaspeților a fost marcat la ultima fază!

În prima repriză, jocul a fost unul echilibrat, iar cele două echipe nu au putut să marcheze.  Imediat după pauză, în minutul 47, Sebastian Giovinco a deschis scorul cu un șut de la 18 metri.  

În minutul 55, Khaleem Hyland a egalat pentru Al-Faisaly. Acesta a șutat din voleu, de la marginea careului.

Al Hilal a trecut în avantaj în minutul 88, după ce Eduardo a marcat din penalty. Echipa lui Răzvan Lucescu părea că se îndreaptă spre victorie, dar același Khaleem Hyland a egalat în minutul 90+3, împingând mingea în poartă din 3 metri. Inițial, golul a fost anulat, dar a fost validat după consultarea VAR.

VIDEO cu rezumatul meciului Al Hilal - Al Faisaly 

După 14 etape, Al Hilal e lider, cu 31 de puncte, cu unul peste Al Nasr. Al Faisaly este pe locul 8, cu 21 de puncte.

Vezi și: 

Veste proastă pentru Răzvan Marin! Antrenorul dorit de Barcelona explică: „Ajax are acum doi puşti talentaţi, cumpăraţi cu 30 de milioane în vară"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  21 Ianuarie 2020, 08:56

Care Arabia mai? Daca un *** de fotbalist a scos pe gura cuvantul, inseamna ca automat e cazul sa fie folosit. Arabia :))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează