INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX AMSTERDAM

Veste proastă pentru Răzvan Marin! Antrenorul dorit de Barcelona explică: „Ajax are acum doi puşti talentaţi, cumpăraţi cu 30 de milioane în vară"

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 14:30

AJAX AMSTERDAM. Răzvan Marin are tot mai mulţi concurenţi pe post, iar ultimul, Ryan Gravenberch a şi marcat duminică în victoria cu Sparta (2-1). 

Mijlocaşul olandez de 17 ani, aflat la al doilea meci la rând ca titular la Ajax, a fost lăudat de selecţionerul Ronald Koeman, dar şi de un fost internaţional danez al „lăncierilor”, Kenneth Perez: 

„A jucat bine şi cred că i-a scos din vederile lui ten Hag pe Marin şi Álvarez. Ajax are acum doi puşti talentaţi mai buni decât cei doi cumpăraţi cu 30 de milioane în vară. Gravenberch e special şi are un stil aparte". 

L-a completat Koeman, antrenorul dorit și de Barcelona: „Ryan are calităţi nemaipomenite, poate doar De Ligt să fi fost excepţional la vârsta lui”. 

Citește și:

Ianis Hagi nu mai are viitor la Genk. Norvegianul adus să-l înlocuiască a marcat la debut și a fost declarat omul meciului!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  20 Ianuarie 2020, 18:47

Jucătorii români, marea majoritate când ajung la echipele mari și mai si sunt cumpărați pe bani mulți ajung sa se creadă buricul pământului. Nimeni nu le explică încă din vremea junioratului ca in fotbalul mare daca ajungi trebuie sa dai tot din tine in fiecare zi pentru ca orice echipă are o arie de selecție enorm de mare, planetară. Iar ei trebuie sa demonstreze in continuare ca merită sa rămână la echipă si sa faca conducerea sa nu mai plătească bani pe jucători cel puțin de nivelul lui. Fiecare când ajunge la 5-10 mii de euro pe luna ajung la o satisfacție mai ales daca au si un contract pe 5 ani ei cred ca s-au aranjat pe viață... Nu eate întocmai așa. Ar trebui ca acești copii sa stea de vorbă cu un psiholog sau un mental coach inca de mici...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează