INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu s-a calificat DRAMATIC în semifinalele Cupei Greciei » Două goluri marcate de PAOK în minutele 114 și 119!

FOTO: Facebook @PAOK Salonic +3   FOTO
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 22:11

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei Greciei, în fața lui Panionios.

Deținătoarea trofeului pierduse în deplasare, scor 1-2, dar a reușit să împingă „dubla” în prelungiri, apoi a punctat de două ori în repriza secundă a acestora, câștigând 4-2.

Partida de pe Toumba părea că începe prost pentru Răzvan Lucescu. Pelkas s-a accidentat în minutul 14. Olandezul Diego Biseswar i-a luat locul și a deschis scorul în minutul 32. Panionios a egalat la acțiunea imediat următoare prin atacantul albanez Fiorin Durmishaj.

Oaspeții au ținut cu dinții de rezultat, terminând partida cu nu mai puțin de 11 cartonașe galbene! O scăpare a fost suficientă pentru ca
polonezul Karol Swiderski să ducă meciul în prelungiri cu golul din minutul 82.

Prelungirile au fost de-a dreptul dramatice. Senegalezul Oumar Camara a dus-o din nou pe Panionios în avantaj, în minutul 94. Răzvan Lucescu nu a cedat. Și-a trimis toți elevii în atac, iar Chupa Akpom, atacantul adus de la Arsenal, a oferit speranțe cu reușita din minutul 114. Tensiunea din Salonic a atins apogeul în minutul 119, când portughezul Vierinha a transformat lovitura de la 11 metri care a adus calificarea în semifinale.

Acolo mai sunt calificate Asteras Tripolis, AEK Atena. Ultima semifinalistă se va decide între Lamia și Olympiakos, 3-3 în tur.

Vezi și: 

VIDEO Ironia lui Gicu Grozav după ce a repetat execuția pentru care Rednic l-a dat afară de la Dinamo: „Las asta aici pentru un prieten” ;)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1635028856730231
Marco Boos  •  28 Februarie 2019, 15:36

eu zic și acuma că olimpiakos va lua campionatul nu cred că paok vs rezista mas bucura sa ia paok campionatul și cupa

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Februarie 2019, 23:38

Felicitari ! sa iasa oare eventul ? doar sa nu alerege dupa 2 iepuri si sa nu prinda nici unul...

cneius
cneius  •  27 Februarie 2019, 23:37

Sa nu-i coste oboseala din meciul asta cu prelungiri...trebuia lasata cupa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează