INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Răzvan Marin este de neoprit! A marcat al treilea gol în ultimele patru meciuri » Standard rămâne fără victorie în ultimele 5 meciuri din campionat

Foto: Facebook/@rscl.be
Foto: Facebook/@rscl.be

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 22:58

Răzvan Marin a marcat golul lui Standard Liege în meciul disputat în deplasare contra formației Kortrijk, însă echipa sa a pierdut cu 1-2, în runda 21 din sezonul regulat al campionatului belgian. 

Standard a jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică, după ce Uche a primit două cartonașe galbene într-un interval mai scurt de 10 minute și a fost eliminat în minutul 42.

Cu toate acestea, Răzvan Marin a deschis scorul prin golul marcat din lovitură de la 11 metri, în minutul 66. Mijlocașul român a executat transformat fără emoții și a ajuns la cinci reușite în acest sezon, dintre care patru marcate doar în această lună.

VIDEO cu golul marcat de Răzvan Marin

Gazdele au egalat în minutul 83 prin Chevalier, și au dat apoi lovitura în minutele de prelungire al partidei, când Perbet ('90+4) a adus cele trei puncte în contul lui Kortrijk.

Echipa lui Răzvan Marin este fără victorie în campionat în ultimele 5 meciuri și se află abia pe locul 9, la trei puncte în spatele locurilor de play-off. Kortrijk, Mouscron și Standard Liege sunt la egalitate, cu 26 de puncte și ocupă primele locuri care duc în play-out. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Decembrie 2017, 13:11
Postat de haideusicfr pe 28 Decembrie 2017, 09:53

Razvan Marin si cu Rotariu par a juca ceva fotbal pe acolo. Ailalti doi ,vedetele lui Anderlecht ,KO.

Da, draga propagandist_federal, Rotariu are 1 gol in 2 ani în Belgia și a jucat 5 meciuri (toate rezerva). Nu mai punem la socoteala ca joaca la clubul unde e antrenat de impresarul sau, Rednic, altfel juca pe playstation tot timpul asta. Spre deosebire de el, Răzvan Marin (sau alti romani) joaca la echipe de top cu antrenori străini, care nu ii impresarieza.

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 09:53

Razvan Marin si cu Rotariu par a juca ceva fotbal pe acolo. Ailalti doi ,vedetele lui Anderlecht ,KO.

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  28 Decembrie 2017, 06:27

ce dragut, e de neoprit la infrangeri, ce dragut ce mai stire

Vezi toate comentariile (3)
Comentează