INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Românii la putere! » Munteanu ţine aproape de Petrescu, după 2-1 la Tomsk

Dorinel Munteanu nu stă pe bancă, dar dirijează bine situația la Kuban
Dorinel Munteanu nu stă pe bancă, dar dirijează bine situația la Kuban

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 21:49

Cîştigînd ieri cu Tom, Kubanul lui Dorinel a bifat primul succes în acest campionat şi are tot 4 puncte în două etape.

Dorinel Munteanu se ţine scai de Dan Petrescu. Neînvinşi în acest campionat, ambii antrenori români au 4 puncte după primele două etape în Rusia. Kubanul lui "Munti" a repetat succesul obţinut vineri de Dinamo Moscova, 2-1 cu Anji, reuşind să bată la Tomsk, acelaşi scor cu Tom!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trupa din Krasnodar a pornit formidabil, 2-0 în minutul 14!, Balde şi Ozbiliz lovind cu şuturi din interiorul careului mare. Gazdele, cu Gabi Mureşan integralist, însă destul de şters, au revenit cu un gol din lovitură liberă (24).

Nici celălalt jucător român, Gigel Bucur, nu s-a remarcat ieri la Kuban, fiind substituit de Dorinel la pauză. În repriza secundă a debutat la oaspeţi francezul Djibril Cisse. Noua achiziţie putea majora diferenţa spre final dacă nu rata cîteva bune ocazii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează