INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Șahtior n-a avut milă de ocupanta locului 4 din campionat » A marcat de 7 ori și a trecut pe primul loc

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2015 20:51

Șahtior Donețk a făcut scor cu Zorya Lugansk, chiar pe terenul acesteia. Echipa lui Mircea Lucescu s-a impus lejer, scor 7-1. Zorya era neînvinsă de 8 etape în campionat, între care o remiză cu Dinamo Kiev și o victorie pe terenul lui Dnipro.

N-a rezistat în fața echipei lui Il Luce, care la pauză avea 1-0, după golul lui Fred. "Minerii" au mai marcat de două ori pînă în minutul 60 prin Stepanenko (47) și Teixeira (58).

Kamenyuka a transformat un penalty și a redus din diferență, însă Șahtior nu s-a oprit și a mai marcat de patru ori prin Teixeira 70), Eduardo (75, 86) și Stepanenko (90+3).

Șahtior este pe primul loc după 12 etape, cu 31 de puncte, are însă un meci mai mult decît Dinamo Kiev, care e pe 2, cu 28 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
malmo
malmo  •  31 Octombrie 2015, 02:21

Valoarea Sahtiorului lui nea Mircea se va vedea marti... cu MFF!.... Parerea mea este ca Sahtiorul a pierdut psihologic meciul tur de la Malmö. A fost o reeditare a meciului Arsenal v Bayern. Ca titlu informativ, lotul lui Sahtior este de aproximativ zece ori mai valoros decit cel al lui MFF. Sahtiorul a avut posesia balonului in proportie de 70%, insa fara rezultat pe tabela. De partea cealalta MFF s-a luptat cu ambitie si daruire publicul fiind clar cel de-al 13-lea jucator. La drept vorbind victoria lui MFF asupra lui Sahtior a suprins (in mod placut) fanii lui Malmö, stiut faptul ca intilneau castigatoarea trofeului Cupa UEFA cu un lot foarte valoros. Sa vedem ce va fi in retur!... PS. De ce nu stiu, dar m-am bucurat ca un copil c-am avut prilejul sa schimb citeva vorbe cu nea Mircea chiar la prima ora a diminetii in cadrul hotelului in care au fost cazati. Cel mai hazliu, nostim si plăcut a fost Viktor, masorul lui Sahtior si al echipei nationale. Momentele petrecute impreuna cu el au devenit de neuitat. Un om spiritual, distractiv si mai ales de cuvint (calitate ptr care am toata stima)

khal_37
khal_37  •  30 Octombrie 2015, 23:18

Nea antrenor fara licenta si asociatul lui constantin anghelache in afaceri nu mai ataca arbitrajele??? Cum asa...cum? Pentru ca i-au fost favorabile? Inteleg acum. Si la noi este un mic mircea de asta, un nene de asta care critica arbitrajele doar cand sunt corecte, in rest bate antrnori ii bruscheaza, ii injura iar frf..il iarta ca de, poate o fi urmasul lui nea asta, asociatul lui ala...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează