INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Şi-a revenit Ciprian Tătăruşanu! A salvat-o în două rînduri pe Fiorentina în meciul cu Chievo

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 19:54

"Avem nevoie de 3 puncte. Vreau să dau totul pentru Fiorentina". Promisiunea lui Tătăruşanu s-a tradus într-o prestaţie foarte bună cu Chievo (2-1).

La 1-1, în minutul 78, portarul român a salvat în aceeaşi fază la şutul sub bară al lui Paloschi şi, de pe linie, la reluarea lui Pellissier!

Nevinovat la gol, Tătă blocase şuturile lui Schelotto (2), Birsa şi "capul" lui Zukanovic, ieşind bine la centrări.

VEZI VIDEO!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Ianuarie 2015, 12:13
Postat de red.blue pe 19 Ianuarie 2015, 00:49

uitati-va cat e de iubit pantilimon la sunderland i-au facut un cantesc! youtube.com/watch?v=RKRLwUkFGrI

Se pare că pentru Pantilimon a fost " un pas înainte" plecare de la o echipă galonată, unde nu prindea nici un meci în campionat, la o echipă unde evoluează ca titular și o face constant bine, ceea ce se reflectă în situația echipei în clasament ! Îi doresc din inimă mult succes în continuare și evoluții apreciate și la echipa națională !

mvradulescu
mvradulescu  •  19 Ianuarie 2015, 12:01
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Ianuarie 2015, 21:28

...a aparat binisor ...insa nu l tine mult ...o sa vedeti ...

Până o să văd evoluția ulterioară a fostului stelist la echipa italiană, nu pot să nu observ consecvența ta pe post de "Gică Contra" față de oricine a trecut prin Ghencea ! Ar putea să-ți fie un pic jenă să bați câmpii, măcar atunci când evoluțiile sunt lăudabile ... Asemenea comportament, vorbește stimabile de la sine despre o stare psihică deplorabilă, cu șanse neglijabile de ameliorare. Păcat de tinerețea ta !!!

red.blue
red.blue  •  19 Ianuarie 2015, 00:49

uitati-va cat e de iubit pantilimon la sunderland i-au facut un cantesc! youtube.com/watch?v=RKRLwUkFGrI

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close