INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO - FIORENTINA 2-2

VIDEO Tătă a intrat la apă » Portarul Fiorentinei a fost miraculos, apoi ezitant cu Sassuolo, 2-2

Tătărușanu a primit nota 6 din partea agenției violanews.com,
Tătărușanu a primit nota 6 din partea agenției violanews.com, "ținând Fiorentina în picioare până la penalty" // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Portarul român a închis poarta în fața asalturilor gazdelor. S-a predat din penalty, apoi ezitarea de la golul secund a stricat impresia.

Pe o ploaie ce nu a contenit, Ciprian a avut de luptat ieri și cu ploaia de mingi din careul său, într-un palpitant meci cu Sassuolo. Mai întâi, a respins din plonjon în bara transversală mingea șutată tare de Duncan.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A reparat gafa lui Sanchez, blocând cu corpul, la colț, în fața lui Berardi, scăpat singur. A boxat "torpila" aceluiași Duncan pe centru și a rezolvat centrarea periculoasă a lui Ragusa. Totuși, Viola a intrat cu 1-0 la pauză, după ce Consigli apărase penalty-ul lui Kalinici!

Miraculos, apoi ezitant

Tătă a salvat cu gamba "miraculos", cum a scris Gazzetta dello Sport, la voleul lui Sensi în startul părții secunde! Dar s-a predat de la 11 metri. Politano l-a trimis în colțul opus și Fiorentina a jucat în inferioritate din minutul 72.

Păcat că Ciprian a stricat impresia în final! A ezitat la un corner, n-a ieșit pe centrare și n-a putut decât să respingă în plasă "capul" lui Iemmello, din 7 metri! Noroc cu Bernardeschi, care a egalat la ultima fază: 2-2. Punct de doi bani speranță de Europa League.

6parade a reușit Tătărușanu în partida cu Sassuolo. Dincolo, Consigli nu a avut decât trei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează