INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Titular cu Irlanda de Nord? Eric Bicfalvi, "dublă" pentru Volyn Luţk! Florentin Matei a marcat şi el în meciul cu Olimpik Doneţk, 4-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 16:42

Eric Bicfalvi este într-o formă excelentă, reuşind o "dublă" în meciul pe care Volyn Luţk l-a cîştigat pe teren popriu în faţa lui Olimpik Doneţk, scor 4-0, echipă aflată pe locul 5. 

Mijlocaşul lui Volyn traversează o perioadă foarte bună înaintea meciurilor echipei naţionale a României cu Irlanda de Nord şi Danemarca. Eric este la prima selecţie pentru prima reprezentativă.

Bicfalvi a marcat în minutele 44 şi 70, golurile de 2-0 şi 3-0. Primul gol al lui Volyn a fost înscris de celălalt român, Florentin Matei, iar ultimul, în prelungiri de Kobakhidze.

Matei a înscris cu un şut excelent din afara careului, care nu i-a dat nici o şansă portarului oaspeţilor.

Cu aceste două goluri Eric Bicfalvi a ajuns la cota 6 în clasamentul golgheterilor, fiind pe locul 2, la egalitate cu Yarmolenko de la Dinamo Kiev şi Kalinici, de la Dnipro. Primul este Kravets, cu 7 goluri.

În urma acestui succes, Volyn Luţk a urcat două poziţii, pînă pe locul 8, trecînd peste Metalurg Doneţk şi Metalist Harkov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Noiembrie 2014, 00:15

Bravo Eric, Bravo Matei! Stelistii la putere!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:41
Postat de saviola2_8 pe 09 Noiembrie 2014, 17:13

ce gol frumos a dat florentin matei, un produs al stelei, despre care jiji atotcunoscatorul spunea ca nu va ajunge niciodata fotbalist:))) asta pt ca nu s-a inteles cu tatak fotbalistul la bani, si uite asa a mai pierdut steaua un jucator bun. Pe de alta parte Bicflavi merita selectionat, e in forma buna, cred ca poate juca si titular, e sigur peste hoban.

ce importanta are al cui produs este ? da, golul este dragut, un sut plasat, cu efect, in coltul lung. mult sub golul 2 marcat de marian constantinescu pentru victoria brasovului, de acum 2-3 etape. e drept, marian nu este un produs al clubului steaua..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:39
Postat de shab pe 09 Noiembrie 2014, 17:15

Bicfalvi joaca atacant in Ucraina, nu inchizator.

da, insa, si ca inchizator e oricum mai bun decat hoban. asta spun userii d e mai jos. si cred ca au dreptate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează