INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Torje nu a mai dansat! » Fostul dinamovist nu a prins niciun minut în meciul cu Palermo

Torje este la primul meci din Seria A pe care îl prinde pe banca de rezerve
Torje este la primul meci din Seria A pe care îl prinde pe banca de rezerve

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 11:09

Gabriel Torje a fost ţinut pentru prima oară pe banca de rezerve de antrenorul Guidolin. În locul lui a fost preferat italianul Floro Flores.

Opt meciuri consecutive a prins ca titular Gabriel Torje la Udinese din momentul în care a semnat cu clubul italian. Aflat pe o pantă descendetă a evoluţiilor, mijlocaşul ofensiv a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul cu Palermo.

Nu a fost introdus nici măcar pe parcursul partidei, cu toate că Floro Flores a fost schimbat în minutul 67. În locul romînului a fost prefereat ganezul Agyemang.

Meciul cu Palermo a fost decis de acelaşi Di Natale. Golgeterul lui Udinese a punctat în minutul 38 după ce a primit o centrare perfectă de la Basta. Vezi aici golul!

În urma acestui rezultat, Udinese se menţine în coasta lui Juventus. Trupa lui Torje ocupă locul doi, la un singur punct în spatele liderului din Serie A. Clasamentul poate fi consultat aici!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
had3s89
had3s89  •  31 Octombrie 2011, 11:51

am vazut cum joaca si astia de la udinese....floro flores e de-o indolenta crasa cv in genul lui adrian cristea. da pase gresite apoi sta pe teren, nu alearga, nu recupereaza. torje oricum e jucat in centru la udinese, n-are nicio treaba cu postul ala, n-are cum sa dea randament. inca un jucator care probabil se va pierde pt ca antrenorii isi bat joc de el.pacat!

magicasteaua
magicasteaua  •  31 Octombrie 2011, 11:28

pai....il tin pe banca pentru a nu fi obosit cand o sa plece la barcelona :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează