INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Ultima oară titular? Cu Pantilimon în poartă, City a fost învinsă cu 1-0 la Sunderland

Pantilimon priveşte disperat. Mingea lui Bardsley e în poartă // Foto: Guliver/GettyImages
Pantilimon priveşte disperat. Mingea lui Bardsley e în poartă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 22:19

Portarul care l-a ţinut 3 meciuri rezervă pe numărul 1 din "naţionala" Angliei riscă să fie înlocuit pe 24 noiembrie, contra lui Tottenham şi Chiricheş.

Nimeni în afară de Pellegrini, managerul lui City, nu-l susţine în Insulă pe Pantilimon în duelul cu Hart, portarul Angliei. Ultimul care a comentat acest subiect a fost David Seaman, fostul number one al Albionului: "Hart e foarte bun, de departe cel mai valoros goalkeeper al nostru. Nu înţeleg de ce Pellegrini îl preferă pe Pantilimon"

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pellegrini a început şi ieri cu Panti, al 3-lea meci la rînd, al doilea în Premier League, dar, susţine presa britanică, "tricolorul" îşi poate pierde locul de titular cît de curînd. Posibil din etapa viitoare, împotriva lui Tottenham.

Minge pe sub mînă
La Sunderland, Costel a avut o situaţie dificilă şi n-a reuşit să repare ce stricaseră coechipierii săi. În minutul 21, Bardsley a profitat de neînţelegerea dintre Demichelis şi Milner, scăpînd singur cu Pantilimon.

Era în careu, în unghi închis. Portarul i-a plonjat în faţă, a întins braţele lungi sperînd să blocheze şutul, dar mingea s-a strecurat pe sub mîna lui stîngă: 1-0. Va mai miza Pellegrini pe el? Sau îl va ierta pe Hart pentru gafele din acest sezon?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Noiembrie 2013, 17:27

Panti trebuia chemat la lot ...

tiger91rom
tiger91rom  •  11 Noiembrie 2013, 15:07
Postat de elicopteru pe 11 Noiembrie 2013, 10:59

Eu nu comentez daca Pantilimon este sau nu un portar bun. Nici nu am cum sa-mi dau seama atat timp cat el in ultimii 2 ani a jucat 10 meciuri (poate). Eu ce spun este ca din punct de vedere forbalistic este un ratat. Daca pleca la City la 34 de ani pe final de cariera, nu 24 cand e la inceput, as fi zis Bravo lui! Asa a stat 2 ani si s-a antrenat. Si mai sunt si unii care ii reproseaza lui Piti ca nu-l convoaca. Pai cum sa convoci un portar de rezerva?

Deci omu' a devenit titular la City,corect??...Manchester City una dintre echipele de prima mana din lume...si el nu e convocat...Dar in schimb avem 3 portari convocati de ti-e mai mare jena...Nu inteleg logica lu' Pitzi,si nici nu vreau sa stau sa ma gandesc...Daca ar fi sa aleg intre un mondial sau sa scapam de gloata care conduce fotbalul nostru....

quagliarella27
quagliarella27  •  11 Noiembrie 2013, 15:02

si lobont ce e faraoane?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează