INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Victorie pentru Laurenţiu Reghecampf în Liga Campionilor Asiei » Al Hilal - Al Sadd 1-0

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 11:23

În aceeaşi zi în care Steaua a învins pe teren propriu Ludogoreţ în play-off-ul UEFA Champions League, 1-0, Al Hilal a jucat şi ea în Liga Campionilor Asiei, în sferturile de finală, şi a bătut cu acelaşi scor.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Pintilii a învins, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, pe teren propriu Al Sadd, fosta formaţie a lui Raul. Pentru Al Hilal a marcat Al Faraj în minutul 71.

Vedetele celor de la Al Sadd sînt Muriqui, brazilian care a fost adus de la Guangzhou Evergrande, unde a marcat 77 de goluri în 133 de meciuri şi Rodrigo Barbosa Tabata, un alt brazilian de 33 de ani, care a trecut în cariera sa pe la Gaziantepspor şi Beşiktaş.

Returul se va juca pe 26 august. Dacă va trece de Al Sadd, Al Hilal va întîlni în semifinale învingătoarea dintre Al Ain şi Al Ittihad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
mingro
mingro  •  28 August 2014, 22:01
Postat de valahsteilst pe 19 August 2014, 19:19

Sub pretextul producerii unor laptopuri ultraperformante echipate cu cele mai avansate componente, tehnologia lor diabolica se afla chiar in interiorul acestora. Laptopurile au fost denumite sugestiv… ALIENWARE (in traducere:RAZBOI EXTRATERESTRU!) Odata ce au cumparat “laptopul”, oamenii devin infectati cu un virus extraterestru, localizat in interiorul acestuia, care practic ii transforma pe oameni in simple corpuri-gazda pentru extraterestri. MECANISMUL ESTE, PE CAT DE SIMPLU, PE ATAT DE DIABOLIC Urmas al avansatei civilizatii getice, posesoare a unei importante porti galatice la Sarmizegetusa, poporul roman traieste in prezent pe teritoriul unei importante porti magnetice galactice de i

ba esti prost?!

dincolodenori
dincolodenori  •  20 August 2014, 11:33
Postat de ortega pe 20 August 2014, 07:45

Pe cine mai interesează ceva de blatistul manelist împuțit și cămilele lui ...?

Se pare ca pe tine din moment ce -ti lași zoaiele paici'

ortega
ortega  •  20 August 2014, 07:45

Pe cine mai interesează ceva de blatistul manelist împuțit și cămilele lui ...?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează