INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

VIDEO Vlad Chiricheş, pe trei cărări la ieşirea din club după ce a petrecut cu steliştii » MM: "A fost seara noastră!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 22:36

Pînă să ajungă la Chelsea pentru 35 de milioane de euro, fundaşul lui Tottenham, Vlad Chiricheş, a dat buzna într-un club şi a făcut-o lată, susţine Cancan.

Văzut drept unul dintre cei mai cuminţi fotbalişti, fostul fundaş al Stelei ar fi ieşit beat din local, în stilul fotbaliştilor englezi, cunoscuţi pentru felul în care beau.

Căpitanul echipei naţionale a fost la un pas să se accidenteze grav, însă nu numai el, ci şi iubita sa, care se chinuia să-l ţină!

Vezi aici VIDEO cu incidentul de la ieşirea din club!

MM: "A fost seara noastră!"

Într-o postare pe pagina personală de facebook, managerul Stelei Mihai Stoica precizat că mai mulţi jucători stelişti l-au însoţit pe Chiricheş în aventura din club: "Vineri seara a fost seara NOASTRA…asa cum am fost impreuna la lupta, am fost si la distractie…iar noi chiar stim sa ne distram.
Cu Chiri, cu Florin Gardos,cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Radut, cu Chipciu, cu Rapa, cu Pinti, sotii, prietene, prieteni… FAMILIE. La ce vant batea si cum se aluneca spre dimineata cand am plecat, si statuile se impleticeau, deci MAI LASATI-NE IN PACE !!! Sau nu ne lasati, oricum nu ne intereseaza…

KEEP CALM AND FOLLOW ROUTE 25 and GO SPURS".

Citeşte şi: Beţia lui Chiricheş a făcut înconjurul Europei! Presa internaţională a izbucnit: "Tottenham ar putea lua măsuri"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (159)
snoopmind
snoopmind  •  28 Ianuarie 2014, 21:33

meme pai nu te prind odata si iti rup gura?

widoqq
widoqq  •  28 Ianuarie 2014, 16:31

Educatie stelistodinamovista.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  28 Ianuarie 2014, 11:57

cat de terminat e meme asta =))

Vezi toate comentariile (159)
Comentează