INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

VIDEO Vlad Chiricheş, scos la pauză după o evoluţie slabă » Gestul care i-a adus critici din partea fanilor: "E incredibil!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 20:03

După ce-a gafat grav etapa trecută, Vlad Chiricheş a avut din nou o evoluţie modestă la Tottenham.Fundaşul român a prins doar 45 de minute în deplasarea de la West Bromwich, încheiată la egalitate, scor 3-3. Chiricheş a fost depăşit uşor de Sessegnon la golul trei al gazdelor, iar la pauză Tim Sherwood l-a schimbat cu Fryers.

VIDEO cu golurile

Tottenham a avut un start de coşmar. Din minutul 4, West Brom conducea cu 2-0, după reuşitele lui Vydra şi Brunt. Londonezii au revenit în joc prin autogolul lui Olsson, din minutul 34.

Repriza secundă a aparţinut celor de la Tottenham. Kane a redus din diferenţă, iar în al 4-lea minut de prelungiri, Eriksen a adus egalarea, scor 3-3.

Criticat de fani
Fanii lui Tottenham l-au criticat pe Chiricheş pentru că imediat după ce-a fost schimbat, fundaşul român a dat like pe Instagram unei poze mai vechi a colegului Walker.

Suporterii lui Tottenham s-au plîns pe Twitter: "Asta dovedeşte cît de puţin le pasă jucătorilor noştri. Nu-mi vine să cred că Vlad Chiricheş a făcut aşa ceva! E incredibil!"

612736-blb-yatieaadj0k.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
major
major  •  14 Aprilie 2014, 08:10

ai crede ca echipele de top sunt mai atente cind transfera maimutoii din Liga I!nu pot intelege cum pot fi prostiti in asemenea hal!

borat101
borat101  •  14 Aprilie 2014, 00:56

La ce altceva mai mult va puteti astepta de la niste vai de jucatorii care trec pe la vai de 5teaua lor. Niste muraturi mucegaite, fortate ca disperatii de samsarii f...e.c.a.li!!!

ovi81ugw
ovi81ugw  •  13 Aprilie 2014, 16:41
Postat de ortega pe 13 Aprilie 2014, 08:37

Păi ăste e prețul , că citești gratis ... Încă ăștia sunt oarecum decenți , trustul PROst e de groază ...

tu cytesty PRO??????...:))))))))))))))))) esty nebun

Vezi toate comentariile (52)
Comentează